Kućica Parma Bilice - Regiunii Sibenik

Descriere detaliata

Această casă mică, irezistibilă, este situată în satul Bilice Vrulje, la doar 15 minute de mers cu mașina de centrul Sibenikului, dar destul de departe de zgomotul orașului. Locația face din această cabană alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de pace și relaxare în natură. Și în afară de locație, veți fi încântați de exteriorul acestei micuțe fermecătoare vile, precum și de interiorul său fabulos, decorat cu atenție. Casa este compusă din bucătărie / sufragerie, living, baie și dormitor pe galerie. Spațiul exterior se extinde pe peste 100 m2; o terasă cu vedere panoramică este locul perfect pentru a vă bucura de apusuri sau pentru a vă reîmprospăta în piscină. Există, de asemenea, o pergolă unde vă puteți adăposti de soare și să vă bucurați de mâncăruri la grătar. La doar 5 minute de mers pe jos se află o plajă privată la umbra de pini. Pe plajă există o încăpere de depozitare din lemn, unde vă puteți depozita bunurile în timp ce vă bucurați de o înot sau de o paletă într-un caiac care vă stă la dispoziție. La plajă se poate ajunge cu mașina.

  • Capacitate: 4 persoane
  • Suprafață: 34 m2
  • Grădină: 500 m2
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire: 16:00 Pleacă: 10:00 În iunie, iulie și august efectuăm check-ul doar sâmbăta! În iunie, iulie și august, check check-urile sunt acceptate doar sâmbătă. Energia electrică din casă este obținută doar prin panouri solare, prin urmare, energia electrică este limitată (nu este permisă aducerea aparatelor proprii). Vă rugăm să rețineți că casa este alimentată numai de panouri solare. Prin urmare, energia electrică este limitată (utilizarea dispozitivelor suplimentare, altele decât cele furnizate de proprietar nu este permisă).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Alimentara: 7 km
  • Restaurant: 7 km
  • Aeroport: 85 km
  • Parcul Național: 13 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În cazul în care decideți să vă delectați cu faimosul restaurant Vidrovača, personalul vă va duce cu plăcere acolo cu barca și în doar 3 minute vă veți regăsi într-un cadru idilic și se va bucura de mâncare superbă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Kućica Parma
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zdravka Milković
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Franceză,