Apartamente NenichDugi Otok Žman - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet echipate și apartamente noi moderne în Zman pe Long Island. Apartamentele sunt dotate cu ceainic electric, filtru de cafea, prajitor de paine, lenjerie de pat complet, vesela, aer conditionat, Wi-Fi, TV prin cablu. Balcoane au o terasă mare cu vedere la port. Facilitatea este situat la doar 5 minute de plajă, spital, oficiu postal, magazine și restaurante. În spatele casei există un duș în aer liber și un grătar la dispoziția oaspeților. În fața casei toate parcare pentru oaspeți, iar dacă aveți o bicicletă, le putem găzdui în garaj.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru plata în numerar sau înainte de plata de sosire pe cont. Confirmarea de rezervare este plata unui avans de 20% din suma totală. Sosire și plecare nu este o problemă, iar dacă oaspeții doresc să pună feribot orar curent sau barca.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 20 m
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 20 m
 • Farmacie: 5 km
 • Oficiu poştal: 20 m
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Port: 200 m
 • Activităţi sportive: 20 m
 • Parcul Național: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Există posibilitatea de a inchiria o barca, băutură de bun venit și cină gratuit. Masina de spalat este situat într-o baie separată și este disponibil în acord cu proprietarul. Tot ce ai putea avea nevoie, nu ezitați să ne întrebați, noi suntem aici, la dispoziția dumneavoastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nenich
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
LIDA Hessen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Februarie, 2016
Fantastic

O insulă liniștită, frumoasă, cu câteva atracții. Apartamentul este mobilat cu gust și dragoste, cu tot ce ai nevoie. Gazdele sunt prietenos și de ajutor. Pentru toți cei care doresc să vină să se odihnească, departe de turismul tipic.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Bijou Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Septembrie, 2015
Insula verde

Apartamentul este frumos și nou și are o terasă mare. Pe Long Island, am venit pentru plajele frumoase, nostru favorit "Saharun", în cazul în care marea în septembrie a avut încă 27 de grade. În opinia noastră, cea mai frumoasa plaja din croată, din cauza culorii sale luminii frumos albastru și nisip alb. Insula are un frumos parc de natură Telašicu și o mulțime de verdeață. Localnicii sunt foarte prietenos cu noi cele mai bune caracatiță și a primit coapte și pisica noastră care calatoreste mereu cu noi. Ea a preferat pisica "Sunjo". Dacă vrei pace, mulți pin alb, apa limpede, plaje cerești și modern de apartamente, atunci acesta este locul pentru tine.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Tanja Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2015
Cazare cu stil

Apartamentul este viu fel de frumos ca imaginile, decorate cu o mulțime de stil și impecabil curat. Gazdele au fost foarte frumos si util, am recomanda tuturor celor care vrea o vacanta linistita. Există o mare și taverne pe malul mării.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nena , Ljerka Pribanovic Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie de comunicare care se bucură petrec timpul liber în Zman. Suntem iubitori de animale mari. Tata a fost un maestru de grătar este întotdeauna la dispoziția oaspeților și vă va ajuta în selectarea produselor alimentare la domiciliu de pescari locali sau pregătirea cină. Iar noi doi cel mai fericit publică nostru mic cu diverse legume.