Apartamente KatinaZlarin - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Katina sunt plasate în apropierea de centrul orașului, dar într-o locație care oferă oaspeților izolare un sejur liniștit și relaxant. Soluția arhitecturală a Guest House la izolare și a vieții private pe una dintre cele trei terasa unic. Din cauza fluxului de aer proaspăt de la cel mai înalt deal zlarinskog Klepac în apartamente nu se simt căldura verii, și de aer condiționat sunt utilizate în principal pentru încălzire în primăvara devreme sau toamna târziu. Designul apartamentelor și casa este accentuat personalitatea proprietarului, astfel încât aceste apartamente nu se potrivesc unitățile stereotipuri. Oaspeții Island Zlarin cu un mod diferit de vacanță față de continent, precum și cele mai multe dintre celelalte insule. Insula nu are masini si sa lasi astfel nava simt timpul acest ia o altă dimensiune.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare de oaspeți este confirmată cu un depozit de 10%. Sosire in casa, la sosire și intrarea în apartamentul este from14 h. Părăsească apartamentul până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 100 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Aeroport: 450 km
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Parcul Național: 75 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit și taxele locale. La cerere oferim mic dejun și pregătirea mâncăruri tradiționale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Katina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
kranjc Logatec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Zlatan Zlarin

Vă mulțumim Sonja și Thomas, oameni buni. Am petrecut timp frumos cu tine. Apartamentul este doar este confortabil, numai să voteze pat ușor mai mare :-). Terasa este la fel cum ar trebui să fie, cu scopul de a Zlarin. În 10 zile am mers toată insula. O mulțime de arheologie, smochine, menta salbatica si mancare buna. Ar trebui. Am foarte recomanda. Gorazd

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Serena Zagreb, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în Septembrie, 2015
Totul perfect!

Frumusețea locului a fost combinat cu amabilitatea gazdelor noastre, care ne-a oferit tot confortul posibil în timpul șederii noastre, de asemenea, oferindu-ne delicatese din grădină și bucătărie lor. Este perfect pentru a se bucura de liniștea Zlarin, plaje splendide și a mediului cu totul frumos și confortabil al insulei, care este foarte recomandat, dacă stau cu copii mici (am fost stau cu fiica noastră de 3 ani). Vă mulțumim pentru Sonja și soțul ei pentru o saptamana minunata in apartamentul lor minunat!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Bolkici Matulji, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Numai laude

Deci, ceea ce ne-am cerut pace, soare, mare si relaxare avem într-un singur. Zlarin și apartamente Katina! Complimente gazdă! Ne vom întoarce

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Sonja Ninić-Ševo Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie care se ocupă cu turismul timp de 16 ani. Apartamente de inchiriat sunt in casa familiei noastre pe insula Zlarin. Dacă vă place o vacanță liniștită pe insula care este rotunjit turismul de masă și în cazul în care vă puteți bucura de natura apoi Zlarin loc potrivit pentru tine.