Apartament DolphinZlarin - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Suită spațioasă, extrem de confortabile, cu o terasă privată și o grădină situată la 200m de centru în pace și verdeață și umbră. Apartamentul are un 65KVA întâlnit. 1 dormitor cu pat dublu, bucătărie foarte bine echipată și un lounge. În salon sunt două canapele paturi de calitate pentru adulți sau copii. Baia mare cu duș putere și mașină de spălat. Apartament are propria terasă și grădină toate florile. Terasa specială în soare, cu părul la toate. Acest apartament este perfect pentru familiile cu doi copii sau un cuplu care doresc luxul unei apartamente spațioase confortabile. Apartamentul are, de asemenea, Wi-Fi și TV. Pe insula nu sunt vehicule permise. (Cu excepția bicicletelor). De aceea, Zlarin cunoscut pentru iubitorii de natură și de oameni care iubesc mirosul de ierburi mediteraneene și specii endemice rare. Dacă doriți ca pace perfectă, inhalarea aerului parfumat, înot, fără mașini și, în același timp, cu toate avantajele confortului într-un apartament confortabil, curat, bine echipate, atunci acest lucru este pentru tine. Bine ai venit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire și de plecare în orice moment sau în acord cu proprietarul. Acest lucru depinde în mare măsură de barca care merge la Sibenik. Ca urmare a deciziei de sosire care urmează să fie plătit 10% plata în avans și asigură, prin urmare, rezervarea șederea timp în apartament. Oaspeții și proprietarii sunt în contact permanent prin e-mail sau telefon mobil.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Port: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe insula se poate închiria o barcă mică sau de a aranja o excursie cu barca privată. Proprietarii vorbesc 5 limbi și întotdeauna vă poate ajuta cu orice. La sosire, proprietarul vă va întâmpina și să vă ajute cu bagajele și să luați la apartament în cazul în care, dacă vă așteptați întotdeauna băutură răcoritoare pentru copii și adulți. Insula dispune de rapid și se păstrează bine echipate cu produse cu adevărat de înaltă calitate, de la pâine la carne. Ribar vine mai mult sau mai puțin în fiecare dimineață cu capturi de noapte. Fructele și legumele sunt vândute în loc și este întotdeauna de bună calitate. Chioșc este deschis de dimineața până la miezul nopții, în timpul verii. Un restaurant și baruri sunt de ajutor și au servit mâncare foarte bună.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Dolphin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zrinka Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Mai, 2019
Perfect vacanță

Un apartament plăcut și bine echipat înconjurat de verdeață, unde chiar și cele mai înalte temperaturi sunt proaspete fără climă. Are o terasă spațioasă, unde toată ziua există umbra și fluxul de aer. Ideal pentru cei care nu-i place să fie pe plajă toată ziua - de fapt, nu veți merge la plajă, deoarece este pe terasa mai frumos! M-am intors pentru al cincilea an si abia astept sa am o cafea cu Diana si sa incep vacanta din nou!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Diana Owens
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua, Ma numesc Diana Owens. Am trăit toată viața mea în Londra, Marea Britanie. Am lucrat 40 de ani în turism. Știu foarte bine ce vrea fiecare călător și cum să comunice cu el. Eu vorbesc cinci limbi engleză croată italiană spaniolă. oaspeții mei sunt întotdeauna vin înapoi (timp de 5 ani), deoarece este foarte plăcut pentru mine. Vino și vezi. Bună ziua Diana