Apartament Villa GenovevaSrima - Regiunii Sibenik

Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul contemporan și modern la etajul al casei într-un loc mic și liniștit Srima. Rândul al doilea la mare, la 100 m de plaja de nisip frumoasă (steag albastru). Apartamentul are 80 m2 (toaletă și baie, doua dormitoare, bucătărie, sufragerie si camera de zi), galerie cu baie și toaletă și o jumătate de terasă acoperită 14 m2. Numărul proiectat de persoane este de 6 (4 camere, galeria 2) este complet mobilat cu mobilier nou si de calitate și echipamente (televiziune prin satelit, internet, TV LCD, radio, mașină de spălat vase și mașină de spălat, uscătoare de păr, cuptor cu microunde, boiler, 2 aer condiționat), va satisface clienți care doresc mai mult. Datorită dimensiunilor sale este ideal pentru vacanțe de două familii. Srima este situat în apropiere de centrul orașului, stațiunea de vară faimos cu toate facilitățile necesare pentru petrecerea timpului liber și recreere, precum și două parcuri naționale: Kornati și Krka.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: plata in avans de 30% pe cont, iar restul în numerar la sosire. Preturile sunt pentru 6 persoane. Ora dorita de sosire și de plecare în zilele de sâmbătă - sosire la 14 pm, plecare de 10 de ore. Timp de 2 săptămâni sau mai mult discount de 5 € pe zi!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 2 km
 • Staţie de autobuz: 3 km
 • Gară: 11 km
 • Aeroport: 70 km
 • Port: 2 km
 • Activităţi sportive: 1.5 km
 • Disco club: 2 km
 • Casino: 2 km
 • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Dar dobrodošlice- inclus.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Genoveva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
de Marco Speichersdorf, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6 Iunie, 2019
Super - Aici e chiar bine

Apartamentul a fost curat și așa cum se vede în imagini în prealabil. Aer condiționat inclus. Deosebit de remarcabile au fost numeroasele caracteristici ale apartamentului pe plăci, ochelari, tacâmuri, etc. Totul este în număr suficient de disponibil ceea ce aveți nevoie. Mașina de spălat vase și mașina de spălat facilitează șederea. Bun venit a fost berea, produsă special de vinul gazdă și schnapps bine pregătit în frigider gata. Au fost disponibile două biciclete, drumul de 3,5 kilometri spre promenada spre Vodice pare să fie mai scurt. Mi-a fost chiar oferit scuterul pentru utilizare. Plaja din apropiere era perfectă pentru copii, deoarece avea nisip în apă după aproximativ un metru. Proprietarul era foarte prietenos. Cinstea și ajutorul lui au rotunjit atenția. A fost o vacanță foarte plăcută pe care ați dori să o repetați în aceste camere. . .

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Ceea ce privește Marco

Dragă Marco, Sunt foarte bucuros că sunteți mulțumiți de condiția și echipamentul din apartamentul nostru. Ai lăsat-o foarte curată și ordonată. Astfel de oaspeți, ca și familia ta, ar dori să aibă. vom continua să încercăm să facem tot posibilul pentru a face șederea în apartamentul nostru mai convenietat și putem continua să încercăm să oferim clienților noștri cele mai bune servicii și conținuturi posibile. Sper că veți avea ocazia să vă găzduim din nou în apartamentul nostru. I.Srdelic

Robert Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6 August, 2018
Pur animale de companie!

Un apartament frumos, echipat cu cel mai mic și extrem de confortabil pentru două familii cu copii, și o terasă frumoasă în nuanța naturală completează impresia perfectă. În afară de aceasta, de la apartament până la plajă, care este cu adevărat frumoasă, există literalmente câteva minute de mers pe jos. Îi recomand în inima și la gazdele prietenoase, doamna Nadi și domnul Ivici, vă mulțumesc foarte mult pentru bunătate și ospitalitate și vă vom vedea cu siguranță din nou în Srima! Bună ziua din familia Kovačić și Željković!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Gea Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6 Iulie, 2018
Excelent!

Dragi gazde, Vă mulțumim pentru ospitalitatea dvs. Apartamentul este frumos, dotat cu cele mai mici facilități cu cadouri de bun venit ❤. Pur și simplu se potrivesc, cazare minunată, gazde minunate și timp perfect pentru fiecare recomandare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivica Srdelić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Pentru a vă face șederea în apartamentul nostru cât mai plăcut posibil, vă rugăm să contactați gazdă pentru toate solicitările și recomandările. Vom fi bucuroși să vă face șederea în Srima chiar mai fericit și pentru a vă ajuta să utilizeze mai bine timpul in vacanta. Gazdele vorbesc croată, engleză. . Dl Srdelić de absolvent profesie. Economie și un manager de servicii bancare pe termen lung.