Apartamente MratinovićSreser - Dubrovnik

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Ana Mratinović sunt situate într-un mic sat liniștit Sreser de pe peninsula Peljesac, complet echipată, internet WiFi, aer condiționat. Apartamentele sunt situate lângă mare și la 50 de metri de plajă. Apartamente-bungalouri pe teren sunt ideale pentru familia copiilor mici. Oaspeții au o parcare privată, un gratar mare disponibil, grătar de lemn este gratuit. Dacă aveți o barcă, veți găsi o dană gratuit pentru nava în portul din fața apartamentului. Sreser este un loc de dorit pentru oameni să se odihnească transporta bicicleta, puteți aduce bicicletele tale au un spațiu special pentru biciclete și avem trasee pentru biciclete minunate fara masina. Toți oaspeții la sosire obține gratuit o sticlă de vin și băutură de bun venit. Ai posibilitatea de a închiria o barcă. pește proaspăt și fructe de mare disponibile în fiecare zi. Dacă doriți o vacanță adevărată într-un loc liniștit, cu o plajă frumoasă Sreser este locul ideal pentru tine. SOSIRE cu avionul în Dubrovnik, a asigurat transferul către Apartments Ana Mratinović în Sreser.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
de oaspeții care vin în primul rând la noi în zilele de sărbători va fi perceput 15% din depozit în avans va fi încasat în contul nostru bancar. Momentul ideal de sosire este de aproximativ 12 ore, iar plecarea este până la 9, 30 la ora. SOSIRE cu avionul în Dubrovnik, cu condiția ca transportul la apartament Mratinović în Sreser.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 1.9 km
 • Farmacie: 1.9 km
 • Banca: 1.9 km
 • Oficiu poştal: 1.9 km
 • Staţie de gaz: 1.9 km
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Parcul Național: 175 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții au o parcare privată, un gratar mare disponibil, grătar de lemn este gratuit. Dacă aveți o barcă, veți găsi o dană gratuit pentru nava în portul din fața apartamentului. Sreser este un loc de dorit pentru oameni să se odihnească transporta bicicleta, puteți aduce bicicletele tale au un spațiu special pentru biciclete și avem trasee pentru biciclete minunate prin natură, fără o mașină. Toți oaspeții la sosire obține gratuit o sticlă de vin și băutură de bun venit. Ai posibilitatea de a închiria o barcă. pește proaspăt și fructe de mare disponibile în fiecare zi. Barca plimbare la insule. Destul de legume sale interne oferi clienților, de asemenea gratuit cartofi și roșii. SOSIRE cu avionul în Dubrovnik, a asigurat transferul către Apartments Ana Mratinović în Sreser.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mratinović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
ČÍČA LITOMĚŘICE, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio Iulie, 2016
O vacanță minunată

Vă recomandăm cazare la familia Mratinovic. Gazdele sunt amabile și prietenoase și întotdeauna vor fi bucuroși să vă ajute. Camera este curată, bine amenajată și a îndeplinit așteptările noastre. Ne-am simțit ca acasă. Anul acesta mergem la acest apartament pentru a treia oară și așteptăm cu nerăbdare acest lucru. În apropiere este un restaurant cu bucătărie excelentă. În sat există două magazine. Doar câțiva pași până la mare. Sreser este încă un loc liniștit fără excursii cu autobuzul. Cei care ne plac un sat mic îl putem recomanda cu siguranță.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Berhida, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio August, 2015
Lăudați gazdele!

Descrierea proprietate corespunde realității în toate. Extras apartamente bine echipate, fiecare are habverőtől konzervnyitóig. Mulți ani în urmă în vacanță în țară, dar aceste apartamente bine echipate, nu s-au întâlnit în casă! Courtyard este foarte frumos ordonat si curat. Locatie centrala, foarte aproape de mare, într-un sat liniștit. Ann Slobodan gazdă prietenos și de ajutor. Toată lumea poate recomanda! *** Pentru mine merită 5

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Ana i Slobodan Mratinović Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Încercăm să fim cei mai buni gazde. . Turismul în apartamentele noastre facem din 1985 și avem o mulțime de experiență aici. Cea mai bună satisfacție a activității noastre în turism este că majoritatea oaspeților noștri sunt oaspeți sezonieri care se întorc la noi în fiecare an.