Apartamente AureliaKrk Šilo - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Aurelia - apartamentele noastre porțile deschise pentru prima dată în vara anului 2014, și se află în micul oraș de coastă Shiloh pe insulă. Sunteți binevenit ca oaspeții noștri în două apartamente noi și moderne situat lângă Peșterile plaja de nisip. Cele doua apartamente, fiecare de 40 de măsurare m2, poate fi o plăcut la 4 persoane pe apartament. Apartamentele noastre sunt exact 30 secunde distanță de mers pe jos de la plajă, balcon / terasă, au parcare gratuită și sunt la numai 2 minute de mers pe jos de Piața principală, magazine, restaurante, medici și farmacii, precum și ambianța liniștită a clădirii este înconjurată de copaci și la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarile sunt confirmate după plata 30% din total. Pentru sejururi mai puțin de 3 zile prețul este majorat cu 30%, iar se percepe taxă de curățenie de 200 Kuna. Pentru sejururi peste noapte cu 10 zile sau mai mult o reducere de 10% la prețul de ședere. Cantitatea de număr prestabilit de nopți să fie plătit imediat după sosire în prima zi de vacanță. Vă rugăm să specificați în ziua plecării, ei sunt gata să părăsească apartamentul până la ora 10:00. Intrarea în apartament pentru oaspeții care sosesc este oferit la sosire la 16:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 30 m
 • Plajă: 30 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 20 m
 • Doctor: 200 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 16 km
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 7 km
 • Staţie de autobuz: 200 m
 • Aeroport: 12 km
 • Port: 21 km
 • Activităţi sportive: 200 m
 • Disco club: 20 km
 • Parcul Național: 100 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Aurelia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sroka Kłodzko, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2019
A fost minunat !!!

Gazde excelente, curate, plăcute, aproape de mare. Locul este liniștit și foarte bine situat pentru mine. Mai multe plaje din care să alegeți, de asemenea, de cealaltă parte a peninsulei. Am vizitat, ne-am odihnit și ne vom aminti cu siguranță. O recomand tuturor!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Marta Sosnowiec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iulie, 2019
Foarte recomandat

Apartamentul Aurelia din Silo este unul dintre cele mai bune locuri pentru vacanțe în care am fost vreodată. Are o mulțime de avantaje care vă fac șederea perfectă. Cele mai importante sunt: - foarte aproape de plajă (aproximativ 40 de metri); - extrem de curat (prosoape schimbate în a doua zi, lenjerie de pat o dată pe săptămână), are o bucătărie bine echipată, - și conexiune rapidă la internet. Mai mult, gazdele sunt prietenoase și de ajutor, dar, în același timp, discrete. Dacă doriți să vă bucurați pe deplin de vacanța dvs. în insula KRK, vă recomand cu mare drag apartamentele Aurelia.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc foarte mult

Dragă doamnă Marta, Vă mulțumim pentru recenzia dvs. frumoasă și pentru că sunteți oaspeții noștri! Ne bucurăm foarte mult că ați avut o vacanță minunată și relaxantă și sperăm cu adevărat să vă vedem din nou ca oaspeți. Cordial

Selma Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iulie, 2017
Apartament frumos vacanță în Aurelia

Aici am petrecut o săptămână minunată. Suntem incantati sa oferim proprietarilor ospitalieri si grijulii. Cu siguranță, vom fi din nou invitatii dumneavoastra. Două plaje aproape de casa, unul chiar sub-l, nisip fin, ideal pentru copii, iar celălalt este pietriș, frumos. Ne-am bucurat. Va multumesc pentru tot! Toate cele bune de la Maribor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc mult!

Dragă doamnă Selma, Ne bucurăm că ați fost mulțumiți de apartamentele noastre. Ne face fericiți când oaspeții noștri sunt mulțumiți, dar mai ales cada și cei mai mici oaspeți se bucură de plajele și vacanțele noastre frumoase! Salutări!

Afișați toate recenziile
Edita & Davor Stanisic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ati venit la Apartments Aurelia - dorim să vă oferim o vacanta minunata și relaxantă!