Apartament MiraKrk Šilo - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament cu vedere la mare și Crikvenica este situat într-o zonă liniștită din Silo, la 200 de metri de centru și la 100 m de plaja. Apartament este clasificate cu 4 stele este la primul etaj și constă dintr-o cameră de zi, dormitor, baie și o terasă spațioasă, care este toată ziua ziua în umbră. Apartamentul este complet mobilat si utilat, inclusiv aer condiționat. Curtea este de parcare sigure si gratar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Toate detaliile privind plata, rezervare, sosire si alte detalii vor fi de acord cu tine într-un mod care ti se potriveste cel mai bine. Adaosurile la prețul: Pat suplimentar: 8 EUR / zi
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspetii nostri sunt întotdeauna disponibile pentru că noi trăim în aceeași casă la parter. Suntem capabili de a aranja un tur al locului, și să recomande restaurante și atracții din zona înconjurătoare. Toți oaspeții noștri după o lungă perioadă de timp ne așteptăm cu o băutură răcoritoare de bun venit. Așa cum am început doar pentru a face publicitate în acest mod, avem încă o mulțime de comentarii clienți satisfăcuți, dar încredere în noi, până în prezent toți oaspeții noștri părăsesc foarte mulțumiți, și că este cea mai mare recompensa noastră și cea mai bună reclamă ... Calendarul este actualizat în mod regulat, vă rugăm să verificați calendarul de disponibilitate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mira
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Pero Celje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2019
Apartament frumos, vedere minunată

Vă recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze într-un loc liniștit și plăcut. Doamna este foarte bună Apartamentul este frumos și bine întreținut. Vederea de pe balcon este mult mai bună decât în imagine.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
KS Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Iunie, 2017
Un apartament rece și găzduiește o încântare.

Mi-ar recomanda cu siguranta un apartament. Gazda foarte frumos (d-na Mira) și fiul comunicativ și simpatic (Goran). Apartament bine dispuse, mediu pașnic și liniștit. Temperatura în camerele confortabile (fără a fi nevoie de aer condiționat). loc umbros la parc, plaja destul de aproape. Mare parte la balconul meu placă cu vedere la mare, spațioasă. Dacă vreodată de gând pe insula Krk, va fi cu siguranta sejurului lor la acest loc. Silo - un bun punct de plecare pentru a explora insula.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Roman Nova Gorica, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2016
Apartament cu Mira - Jesenovica 10b, Silo, Krk

În primul rând, felicit rânduială, curățenie și echipamente de apartamente, locația este mare, cu o vedere frumoasă la mare și Crikvenica, Parcare de casa este suficient de spatios pentru mai mult de un vehicul este pavat foarte curat și ordonat. Case Lastnki sunt foarte prietenos și de ajutor, întotdeauna disponibile în cazul oricărei probleme. Până la mare 5 minute de mers pe jos, plaja este alegerea betonului sau a unui nisip suplimentar putin potrivite pentru copii mici. Spațiosul balcon terasa cea mai mare parte a zilei în umbră. Apartamentul a fost obținut de la prosoape la lenjerie de pat de pulbere pentru spălat vase, prosoape, hârtie igienică .... Acolo am stat 11 nopti si cu siguranta din nou anul viitor se vedea. Am foarte recomanda tuturor celor care doresc sa dimineața de veghe, cu o ceașcă de cafea cu o vedere frumoasă la mare de pe terasa apartamentului și nopți liniștite.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mira Kunek Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Suntem un proprietar de mici care a închiriat un apartament, și putem dedica complet oaspetele nostru. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!