Apartamente RadacicSevid - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Radačić Apartamentele sunt situate într-un mic sat Sevid. Departe de zgomotul din mediul urban de zi cu zi, acest oras mic va ofera natura neatinsă, apele cristaline și cartier liniștit. În apropiere de orașul istorie bogata, protejat de UNESCO și obiective turistice interesante, Split, Trogir, Sibenik și parcurile naționale Krka și Kornati. Va oferim cazare in doua apartamente. Apartament A4 este echipat cu două dormitoare duble, baie (duș / WC) și camera de bucătărie / living cu o canapea extensibilă pentru o singură persoană. Apartament A4 +2 cuprinde două dormitoare duble, bucatarie / living cu o canapea extensibilă pentru două persoane, și două grupuri sanitare (duș / WC). Toate apartamentele au SAT / TV, terasă separată, acces la grădină cu grătar și un loc de parcare gratuit. Plaja se află la mai puțin de 20 m de la casa, și casa în sine este în primul rând la mare. În imediata apropiere de restaurante, cafenele și magazine. Oaspeții pot folosi o barcă mică, de comun acord cu proprietarul (contra cost).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire este după ora 14.00 și plecare până la ora 10.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 20 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 10 km
 • Oficiu poştal: 5 km
 • Staţie de gaz: 15 km
 • Staţie de autobuz: 15 km
 • Disco club: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclus în preț. Oaspeții care stau mai mult de 14 zile vor primi un cadou de o masa de prânz sau cină (alege pește sau carne de meniu). Oaspeții pot folosi o barcă mică, de comun acord cu proprietarul (contra cost).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Radacic
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Olesno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2018
Vacanță mare!

Sărbători, deși scurte pentru șapte zile, dar au fost foarte minunate și de succes. Vederi frumoase, terasă mare, liniște și liniște. Proprietarii domnul Ivica, împreună cu soția și familia sa, oameni buni, buni, drăguți. Vă recomandăm cu adevărat o persoană care vrea să ia o pauză de la agitația orașului. Apartament curat, mare, bine întreținut. Salutări către gazde și alegem pentru anul, numai pentru mai mult timp. Ne vedem mai târziu.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Praha, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2 August, 2018
Un loc minunat

Am petrecut minunat 2 săptămâni în acest minunat loc. Apartamentul nostru era mare și totul funcționa perfect. Terasa spațioasă acoperită de viță de vie oferă o umbră plăcută pentru o zi întreagă și există doar câțiva metri la plajă. Locul foarte liniștit, ideal pentru familiile cu copii mai mici. Proprietar - Dl. Ivica, este un om foarte bun și de ajutor. Mulțumesc lui Ivica pentru o ședere minunată în casa ta. Ne-a plăcut foarte mult și intenționăm să ne întoarcem.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Gießen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2 Iulie, 2014
Frumos vacanță!

Apartament mare și curată. Terasă mare, vedere la mare este oarecum limitată de niște copaci. Marea și plaja foarte aproape. Crystal clar ca aproape peste tot în Croația apă curată. Zona foarte linistita. Proprietarul super frumos, plus vecinii frumos. Noțiuni de bază ceva aventuros. Străzile sunt foarte înguste, dar greu de realizat cu răbdare :) Toate, în toate o sărbătoare mare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivica Radačić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,