Apartamente KozlicaSevid - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Kozlica Apartamentele sunt situate într-o zonă frumoasă a coastei dalmate, în inima Primoštenske-Trogir Riviera Sevid. Sevid a reușit să păstreze autenticitatea și farmecul unui oraș mic și vă va încânta cu frumusețea naturii neatinse a peisajului, plajele spălate cu apă limpede. Cu toate ca mici Sevid are tot ce ai nevoie: un restaurant, cafenea, magazin. De la Split, este la 40 km, 12 km de Trogir, orașe pe care le va încânta, a cărui istorie și atracții au contribuit pentru a deveni o parte din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Kozlica Apartamentele sunt situate într-o locație liniștită, la 70 de metri de mare și sunt cea mai bună alegere pentru familii, tineri și pentru cei care doresc o vacanță relaxantă într-un cadru natural. Va oferim cazare in trei apartamente moderne, care au o vedere frumoasă la mare. Apartamentele au acces la gradina cu gratar si loc de parcare. o atmosferă plăcută și gazde primitoare va face șederea plăcută și plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este depus pe rezervarea este de 20% din costul total. Check-in este de la 14 ore Să părăsească apartamentul este de până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 70 m
 • Plajă: 70 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 5 km
 • Oficiu poştal: 5 km
 • Staţie de gaz: 10 km
 • Staţie de autobuz: 5 km
 • Aeroport: 20 km
 • Port: 5 km
 • Disco club: 5 km
 • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Internet, aer conditionat, taxa, băutură de bun venit sunt incluse în preț. Oaspeții care stau mai mult de 14 zile primesc ca un cadou de un prânz sau cină (alegeți pește sau carne de meniu).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kozlica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 12 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zbiersk, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2018
Îți recomand foarte mult Apartamenty Kozlica

Apartament cu bucătărie curată și parfumată, bine echipată. În jurul casei este o grădină frumoasă, unde puteți lua o pauză cu o cafea sau un pahar de vin, de pe terasă există o frumoasă priveliște a peninsulei și a Adriaticii. Loc de parcare umbroasă pe proprietate Proprietarii sunt oameni extrem de drăguți și admirați, ne-am simțit acasă acolo, printre familie. Apartamentele Kozlica sunt un loc și oamenii care sunt fericiți să se întoarcă, ne vom întoarce cu siguranță. recomanda

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Septembrie, 2016
vacanță minunată

Apartamentul este situat la parter, spațioase și bine echipate cu tot ce ai nevoie în bucătărie. Pat dublu în cameră era doar să se uite un pic rigid, dar foarte confortabil pentru dormit. Aici am stat o săptămână. Nu a fost lent și bine lucrat. De pe terasa si balcon cu o vedere frumoasă la mare. Gazdele au fost foarte prietenos și ne-a onorat cu vin și smochine. Plajele nu sunt departe (4 min de mers pe jos), iar localnicii au catârii lor la vest a casei, pe care am folosit. Este perfect apa limpede. Rămâi cu Mirjana și Branka într-adevăr ne-a plăcut și a vrut să se întoarcă aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Septembrie, 2016
cinciari net! ! !

Eu si logodnicul meu ne-am petrecut 7 zile de neuitat în apartament Kozlica Sevid. Gazdele sunt oameni minunati si frumos, prietenos. a răspuns la toate întrebările noastre cu răbdare și ne-au ajutat în tot ceea ce avem nevoie. Apartamentul este curat și du-te fără o obiecție, aerisit și cu o vedere frumoasă la mare. Am adus acasă amintiri plăcute din vara anului 2016. Recomandăm călduros toate apartamentele Kozlica Sevid.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ana Kozlica Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,