Apartamente Dinko Sevid - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Dinko Sevid (Apartamente cu piscină) sunt compuse din 7 apartamente moderne, 3 apartamente (4 0) cu pat suplimentar și 4 apartamente (2 2). Toate apartamentele au vedere minunată la mare, aer condiționat și Wi-Fi. Apartamentele Dinko sunt situate în apropiere de plajă și oferim oaspeților noștri 3 caiace, șezlonguri și șezlonguri pentru utilizare gratuită. De asemenea, oaspeții noștri se pot bucura de înot în piscină și două grătare în aer liber. Sevid vă va încânta cu ape cristaline și natură neatinsă. Sevid este un mic oraș turistic (Split și Šibenik 40 km, 20 km de Trogir (oraș protejat de Unesco), 16 km de Primošten, 10 km de Rogoznica, 60 km de Parcul Național Krka. Apartamentele Dinko sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o vacanță liniștită departe de zgomotul și mulțimile orașului. Oaspeții prietenoși vă vor face șederea și mai plăcută și frumoasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in-ul este după ora 14 și check-out până la ora 10 dimineața. Pentru a confirma rezervarea, va trebui să plătiți un avans de 20% din prețul total, iar restul se plătește la sosirea în apartament. În cazul anulării, nu există nicio rambursare. Coordonatele GPS ale obiectului Apartments Dinko sunt: N 43 29 36, 12 E 16 01 12, 06
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 50 m
 • Plajă: 50 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 8 km
 • Farmacie: 8 km
 • Banca: 8 km
 • Oficiu poştal: 8 km
 • Staţie de gaz: 10 km
 • Staţie de autobuz: 20 km
 • Gară: 45 km
 • Aeroport: 25 km
 • Port: 8 km
 • Activităţi sportive: 8 km
 • Disco club: 10 km
 • Casino: 20 km
 • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții noștri se pot bucura de înot în piscină. Pe lângă piscină există 2 grătare, mese comune și un loc de joacă cu diverse facilități: fotbal de masă, leagăn și troleibuz pentru copii și șezlonguri. Pe plajă oferim 2 caiace pentru utilizare, șezlonguri și șezlonguri. În oferta noastră avem și o patut. Posibilitatea de a folosi o mașină de spălat la un cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dinko
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 13 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Emička Bratislava, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2019
Cele mai bune vacanțe

Recomand tuturor celor cărora le place pacea, liniștea, curățenia: 1. Cazare excelentă, cu grijă atentă a animalelor de companie 2. Marea frumoasă, vreme perfectă 3. Pace și relaxare, Salutăm cu cordialitate toți oamenii casnici, anul viitor 2020 vom veni din nou. Deja așteptăm cu nerăbdare. Dăm o mulțime de puncte, ne simțim cu adevărat acasă.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc, Emic

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem anul acesta pentru a 15-a oară în Sevid. Sperăm ca cei patru să petreacă o vacanță plăcută în apartamentele noastre. Salutări Emicki, Zuzka, Vierka și Peter. Anna și familia

Agnieszka Imielin, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2019
Vă mulțumim!

Minunat a petrecut 9 zile într-un loc frumos. Gazde drăguțe, atmosferă fără griji, aproape de plajă. Serile de grătar la piscină. Rezervare super loc pentru familie. Minunat Nimic mai mult pentru a fi fericit! Salutări și mulțumesc.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Dinko Sevid

Mulțumesc, Agnieszka Ne bucurăm că aveți o vacanță plăcută în apartamentele noastre. A fost o adevărată plăcere să fiu gazda ta. Multe felicitări de la Sevidul însorit. salut Anna

Sylvvia Zamość, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2018
Vă recomandăm 😊

Un loc ideal pentru oamenii care caută pace și liniște într-o zonă frumoasă, la un preț accesibil. Copiii sunt, de asemenea, încântați, gazdele minunate, utile și zâmbitoare 😊 Apartamente curate, piscina, aproape de mare, vedere la mare, șezlonguri, caiace, umbrele în preț. Există tot ce aveți nevoie pentru a vă odihni. Gazda ne-a ajutat cu struguri, gazda ne-a pregătit un delicios pește la grătar. Mi-ar recomanda ..

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc, Sylvvia

Ne bucurăm că ați petrecut o vacanță frumoasă în apartamentele noastre. A fost o adevărată plăcere să fii gazda ta. O mulțime de respect pentru întreaga familie de la insorita Sevid.

Afișați toate recenziile
Ana Prolić Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,