Apartamente IrenaŠolta Rogač - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Irena apartamente sunt noi și complet echipate. Situat pe insula Solta Rogač. Roșcovă este de numai 45-50 de minute de mers cu feribotul de la Split, de catamaran și numai 30 de minute. Astfel încât oaspeții pot fi vizitate pentru o zi, dacă doriți, iar orașul Split și împrejurimile sale ?? Apartamentele au un duș în aer liber, gratar si groapa cu nisip ... Facilitatea este situat 15min. merge la plaja. Apartamente A1 și A2 sunt situate la parter și apartamente A3 la primul etaj. Apartamente A1 și A2 au o terasă mare, care este potrivit pentru două familii, rude sau prieteni. Și au terasă proprie, dacă oaspeții nu se cunosc. Apartament A3 are o vedere frumoasă la mare și orașul Split.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plată: depozit necesar repaus la sosirea de vizitatori timpul de sosire ale clienților plecare 12-14h până la ora 10
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit pe care l-produse native, inchirieri biciclete,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Irena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Barbara Sevnica, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 August, 2016
Excelent

Apartamentul este foarte frumos mobilat, curat, parcare chiar lângă casa, proprietarii de super-prietenos, adecvat, recomanda! Vom merge înapoi din nou în acest an!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Delma Tuzla, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Iunie, 2016
Iti recomandam

Apartamentul este chiar mai frumos decât imaginile, curate și complet echipate, cu mobilier cu aer condiționat, moderne și practice, bucătărie dispune de toate echipamentele necesare, baie spațioasă, vedere frumoasă la mare și Split, cu terasa. Localnicii excepționale, politicos și prietenos, dispus să ajute la fiecare ocazie. Apropierea de mare și golful este o oportunitate pentru mersul pe jos și provocare în descoperirea golfului pentru înot casual. Ideal pentru cei care doresc o vacanță relaxantă, înconjurat de natură, precum și familiile cu copii. În Rogač este doar un restaurant și un bar, sau proximitatea altor locuri de pe insula Solta compensată de ofertă modestă roșcovă (orarul de microbuz este reglat și verificați feribot). Vă recomandăm să "reîncărca bateriile" și vacanță în adevăratul sens al cuvântului !!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Emily Tomić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit !!