Apartamente Villa SilvanaRabac - Istria

Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă familială cu 4 apartamente, care fac apartament pentru 2 1 persoana, un apartament cu 1 za4 persoană și apartamente de 2 și 2 persoane studio 2 1. Studio 2 1 Apartament 2 2 Apartament 4 1 și apartamente recent renovate, cu mobilier complet nou și bai. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat. Prețurile sunt formate în funcție de numărul de persoane și de tipul de apartament. Casa este situată în centrul orașului Rabac, la doar câțiva pași distanță de prima plajă și locul în care punctul de plecare pentru toate călătorii turistice. Toate apartamentele au vedere la mare limpede cristal și golf frumos înconjurat de păduri și verdeață. Despre vacanta ta are grijă de familie Jerkovic. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: numerar, cont bancar Rezervare: 30% din prețul total Sosirea oaspeților: de la 13 ore Ora de plecare: 10 ore Șansă de ședere mai puțin de 3 nopți prețul este majorat cu 30%. Lenjerie de pat și prosoapele sunt incluse în prețul de închiriere. Condiții de anulare: Pentru intoarcerea mai devreme de anulare a rezervării 50% din plata în avans plătit și anularea de până la 7 zile înainte de rezervare rezerva vacanta de 100% din plata în avans plătit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 80 m
 • Centru: 20 m
 • Alimentara: 20 m
 • Restaurant: 20 m
 • Doctor: 100 m
 • Farmacie: 100 m
 • Banca: 100 m
 • Oficiu poştal: 100 m
 • Staţie de gaz: 6 km
 • Staţie de autobuz: 6 km
 • Aeroport: 45 km
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 50 m
 • Disco club: 300 m
 • Casino: 1 km
 • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit inclus în preț. Posibilitatea de a închiria o barcă și excursii și alte activități. Posibilitatea de transfer de la / la cel mai apropiat aeroport cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Silvana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Irena München, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1 August, 2019
Cei mai buni proprietari, apartament excelent, locație de top!

Proprietarii domnului Branko și doamna Sanja, cei mai buni din lume! Ajutor bun, zâmbet, dispus - gazde de top. Ne-am simțit ca acasă. Ambient confortabil, apartament extrem de ordonat și curat, complet echipat. Terasa frumoasa! Astfel, accesul gazdelor și cazare completă este excelent. Orice recomandare. Cu siguranță ne vom întoarce din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Jája Vlčnov, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 August, 2019
evaluare

Cazare frumoasă, curată, terasă mare cu vedere la mare. Proprietari uimitori și de ajutor! Vom reveni din nou !!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Hlavičková Mařatice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 August, 2019
Cazare excelentă

Cazare foarte frumoasă, curată, cu o terasă mare și vedere la mare spectaculoasă. Pe terasă flori frumoase. Apartamentul este superb echipat. Uscător de păr, aer condiționat, ceainic, cuptor, frigider / congelator, prăjitor de pâine, TV, o mulțime de vase, parcare gratuită. Este de neprețuit că locuința sunt oameni foarte drăguți și ospitalieri. Doamna casei este o bucătăreasă minunată care a pregătit toate bunătățile pentru micul dejun ca surpriză pe terasă. Au fost întotdeauna dispuși să ajute și să vorbească. Ne-am simțit ca vizitând o familie. Sub apartament sunt cafenele și standuri comerciale și o brutărie, așa că micul dejun proaspăt este întotdeauna la îndemână. O scurtă plimbare, farmacie și supermarket. Plănuim să venim din nou în acest apartament anul viitor. Foarte recomandat, nu este nimic de reproșat. Romana, Michal și Kubik

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Branko Jerkovic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,