Apartamente Villa KnezPrimošten - Regiunii Sibenik

Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Hotelul Prince este situat într-un golf natural Tepli Bok Primosten, un fost sat de pescuit, care a dezvoltat într-un paradis turistic. Facilitatea este situat lângă mare, cu o plajă și șezlonguri. mare limpede și plante frumoase mediteraneene împodobesc terasele de piatră. Climatul favorabil permite temperatura trebuie să fie potrivită pentru înot, chiar și în lunile de sezon timpurii / sfârșitul lunii mai, iunie, septembrie și octombrie. Înconjurat de frumusețe naturală în stil mediteranean, alei pietonale sub pini și apus de soare pitoresc, vă doresc să rămână mai mult decât planificat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni

Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 1.5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentele noastre au o vedere frumoasă la mare și insule. Ei au o terasă, living, dormitor, bucătărie complet utilată și baie cu duș sau cadă. Pentru oaspeții noștri este parcare disponibilă și Wi-Fi gratuit și TV prin satelit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Knez
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
philfa siegburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Septembrie, 2019
Vila Knez septembrie 2019

Raport calitate / preț excelent într-o locație excelentă. Hotelul este situat la 10 metri de plajă. Ambele sunt orientate spre sud-vest, ceea ce aduce nu numai un randament solar optim, dar și o priveliște excelentă a apusurilor de soare, care se pot bucura de la balconul generos. Plimbarea până în centru durează aproximativ o jumătate de oră pe jos, dar este atât de frumoasă încât devine o experiență în sine. Operatorii de la Villa Knez sunt prietenoși, fără a fi intruzivi, așa cum am pățit din păcate adesea în Croația.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
hanka Holešov, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Decembrie, 2018
VILA KNEZ

cazare frumoasă într-un mediu foarte frumos. Stimate domn Proprietar și personalul de ajutor, caută perfect pentru confortul și satisfacția oaspeților lor. Apartamentele perfect mobilate cu gust și profesional nu au fost o greșeală. De asemenea, orașul pitoresc Primošten, la aproximativ 1,5 km de frumoasa coastă, oferă multe distracții și atracții atît pentru călătorii mici, cît și pentru cei mari. Pe străzile pitorești există numeroase magazine de suveniruri, restaurante și cafenele. Am fost aici de două ori în acest an, iar în iulie și septembrie și anul viitor aștept cu nerăbdare acest loc fantastic în VILLY KNEZ. Hanka.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
bogy Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2018
scurtă descriere

plăcut surprins de împrejurimile frumoase ale vilei rar văzute, o plajă care este o alegere bună pentru adulți și copii, mulțumită gazdei, vă recomand tuturor

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ante Knez Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,