Apartamente NikolićPodaca - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Noul apartament mobilat confortabil într-un sat turistic liniștit Podaca situat la 30 km sud de Makarska, aer condiționat, 1-2 balcoane private cu vedere la plantațiile de măslini sau pe dealuri, mare și insulele din apropiere. Pe lângă casa este de parcare pentru autoturisme. Nu este necesar să traverseze drumul principal pe drumul spre plajă. Aproximativ 3 minute de mers pe strada noastră vă duce la frumoasele plaje de nisip extrem de curate naturale care vă va încânta cu mare și pini clare. Pe de altă parte se află o a doua plaja cu mai multe restaurante, baruri și saloane de înghețată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Următoarele prețuri sunt pentru cazare 7 sau 13 până la 14 zile, pentru a doua oară pentru preț. Pretul include parcare, aer condiționat și internet wireles. Ora de sosire de la 14 00, du-te la 00th nouă Pentru rezervare 20% din total, iar restul la sosire. Servicii de mașini de spălat disponibile la cerere, la un cost suplimentar.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 60 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 70 m
 • Alimentara: 70 m
 • Restaurant: 60 m
 • Doctor: 15 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 70 m
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 70 m
 • Gară: 15 km
 • Aeroport: 125 km
 • Port: 5 km
 • Activităţi sportive: 3 km
 • Disco club: 100 m
 • Casino: 15 km
 • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutura interne la sosire gazde prietenos vă va informa cu plăcere despre monumentele naturale și cultural-istorice și să învețe despre tradițiile și atracții ale zonei. Bagaje va ajuta cu plăcere să se ocupe! :) Citește panta Nature Park, insula Mljet, unde vă puteți bucura de nave de înot sau navigație, care merg la celebrul Marian altarul Medjugorje (55 km), bucurați-vă de specialități locale într-una dintre cele mai populare restaurante Ston, safari aventură în valea râului Neretva și să se bucure de frumusețea mării și frumos plajă cu nisip va face șederea de neuitat. Citeste opiniile persoanelor care au fost oaspeții noștri. Vino și vezi pentru tine! Vom fi bucurosi sa fim gazdele dumneavoastră!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nikolić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Aleksandra Pale, Bosnia și Herțegovina
Foarte bine (4/5) A rămas în A3+1 Iulie, 2018
Vara 2018

Nisa cazare, gazde prietenoase, plaja frumoasa .... Pentru prima data in Podaca, vom veni din nou

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
none zenica, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1 August, 2017
Vara 2017.

Toată lauda pentru cazare, curățenia și pentru proprietarii care au fost mereu acolo, la dispoziția dumneavoastră, prietenos și discret. Apartament Nikolic de vacanță recomandate în Podaca .... Selma Basic

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
NIna Sarajevo , Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iulie, 2017
de vacanță frumoasă

Podaca sunt într-adevăr cel mai confortabil loc de odihnă și cazare familie cu Nikolic este ideal ... proprietarii sunt oameni minunați, foarte prietenoși și ospitalieri. Să mergem deja de la an la an și vom merge și funcționează încă mare vacanță, cazare frumos în apropiere de plajă, dar toate acestea nu ar fi fost frumos daca gazdele nu sunt minunate, fiecare au onoarea lui Nikolic și vreau mulți oameni pe care le cunoașteți și să se bucure cu tine, ca noi familia și pe mine mea. Orice recomandări pentru o odihnă plăcută și pace și că avem nevoie de toți PS Nu este nimic mai frumos atunci când vă întâmpine o față zâmbitoare și o unitate de cazare frumos și prețul este foarte accesibil ... Bravo

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ivo Cvjetković Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză,
Mai multe despre proprietar

Vrei o vacanță plăcută? Nu te iubesc natura? Mai mult? Soarele? Vacanță de stres, zgomot, agitația? Vino la Podaca !!! Plajă frumoasă, restaurante, trasee, bărci pe râul Neretva, zidurile Dubrovnik, pește și vin ... de așteptare pentru tine, dacă vă decideți să se stabilească în casa noastră, vă vom ajuta să faceți și experiență. Citeste comentariile clienților noștri. Bine ai venit!