Apartamente MartičićPodaca - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Marticic Apartments se află pe o proprietate familială din Podaca, cunoscută pentru marea sa curată, clima blândă, plajele frumoase și tradiția turistică îndelungată. Distanța de la mare și plajă este la numai 10 metri distanță de mulțime și autostradă, ceea ce face această locație foarte interesantă pentru familiile cu copii mici. Plaja este plină de pietricele cu multă umbră naturală care face pinii. De-a lungul plajei se află o promenadă nou construită, lungă de 5 km, ideală pentru plimbări de seară și relaxare, dar și pentru turiștii care preferă o vacanță mai activă, cu alergare, patinaj și ciclism. Toate cele 4 apartamente au intrare separată, aer condiționat și WIFI. Capacitatea apartamentului este de 15 paturi și 3 paturi suplimentare. Cinci locuri de parcare sunt asigurate în proprietatea din jurul casei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile în timpul sejururilor mai lungi și, mai des, dacă este necesar. - În tarif sunt incluse chirii zilnice, taxe de călătorie, lenjerie, prosoape, bucătărie complet utilată cu ustensile și ustensile, apă, electricitate și gaz, aer condiționat, internet wireless și parcare. - Plata în avans este de 30% din prețul total al aranjamentului. Plata în avans se face prin depunerea de bani într-un cont bancar. Restul până la prețul complet al aranjamentului va fi plătit la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 10 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 5 km
 • Oficiu poştal: 400 m
 • Staţie de gaz: 5 km
 • Disco club: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pe promenada recent construită se găsesc restaurante Bonaca și Medni care oferă specialități la grătar, fructe de mare și diferite tipuri de pizza. La aproximativ 300 de metri se află un magazin alimentar, o brutărie, un stand de fructe și legume și un birou poștal. Poziția geografică a apartamentului este potrivită pentru excursii de o zi în orașele din apropiere Dubrovnik, Makarska, Medjugorje, Split și insulele Hvar și Korcula. Familia Marticic
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Martičić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Rudolf Brno, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1 Iulie, 2015
Foarte satisfacut!

Noi am fost foarte mulțumiți, vom veni cu siguranță din nou. perfectă pașnică mediu pentru relaxare, marea limpede, oameni frumos. Mulțumesc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Božana Martičić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovaca, Slovenă,