Apartamente NadaOrebić - Dubrovnik

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Nada sunt situate într-o casă de familie care se află la o plimbare de 5 minute de plajă și de centrul orașului Orebic, dar izolată de zgomotul și zgomotul mașinii. Apartamentul este situat într-o locație excelentă! Casa ofera cazare in trei apartamente complet mobilate, cu o capacitate de 2 1 si 6 2 paturi. Apartamentul MalI are 2 terase. o terasă este pe partea însorită, iar cealaltă este acoperită cu umbra naturală (în partea de est). În partea de sud a terasei puteți vedea marea! Apartamentul mare cu vedere este situat, de asemenea, pe partea însorită a sudului și este acoperit cu umbra naturală. . Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, internet wi-fi, cuptor cu microunde, ustensile de gătit, frigidere, toate ustensilele necesare și lenjeria de pat. Lenjeria de pat se schimbă o dată pe săptămână. În prețul de închiriere sunt incluse aer condiționat, taxe, internet, parcare. Toți oaspeții pot folosi grătarul situat la parterul casei pe o terasă mare acoperită cu nuanțe naturale. Loc de parcare separat. 6 2 și 2 1 au o casă cu intrare separată

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea apartamentului plătiți un avans de 30% din suma totală! Vă voi trimite o confirmare de plată când confirmați rezervarea. Timpul ideal de sosire este de la ora 14 și plecarea până la 10 ore Făcând clic pe calendarul rezervărilor și pe lista de prețuri pe care le vedeți liber și ocupat termen în apartamente, precum și prețurile apartamentelor!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 200 m
 • Farmacie: 400 m
 • Banca: 100 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 800 m
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Gară: 125 km
 • Aeroport: 150 km
 • Port: 200 m
 • Activităţi sportive: 500 m
 • Disco club: 1 km
 • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții care stau de 2 săptămâni sau mai mult de către gazdă vor fi onorați cu o cină plăcută la grătar, unde vor putea gusta vin roșu de casă și brandy de casă. Fiecare oaspete primește o băutură de bun venit. un apartament mare oferă oaspeților un răcitor de apă 20 litri de apă (gratuit)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nada
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Basia Gliwice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
apartmani Nada

Locul perfect pentru vacanta ta. Plaja 3 minute de mers. Vederi frumoase și un bun punct de plecare. Apartamente dotate cu tot ce ai nevoie. O alegere de doua terase, atât roślinnością.Parking exotic umbrite, WiFi și aer condiționat funcționează impecabil. Proprietarii extrem de primitoare și de ajutor. Stau în acest loc ne vom aminti de un mulțumesc foarte frumos, în principal proprietarului speranța că ne-a tratat cu adevărat ospitalitate dalmată.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Oliver Subotica, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Impresii de vară

Vacanță minunată, loc frumos cu o mulțime de palmieri, mare limpede cristal. Unitatea de cazare este fantastic și într-adevăr este aproape de mare, drumul spre plaja de comutare efort. Gazdele sunt foarte prietenoase, cordial si prietenos. Toate recomandările și laudă pentru apartamente Nada și Orebic.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Nada Tolj Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Hope și eu sunt vostru hostess și proprietar apartmna.živim cu familia sa la parter pe care casele apartmani.ako ai nevoie de ceva sunt aici pentru a te ajuta! cânt în banda dalmată, astfel încât unii vor avea o șansă să-l vezi și de a asculta, în cazul în care în această perioadă sunt în Orebic! Vă doresc o ședere plăcută în apartamentul meu !!!