Apartamente JomiOrebić - Dubrovnik

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Cazare pe tot parcursul zilei. Casă de familie - clădire nouă, înconjurată de verdeață, grădină de măslini și grădină de 3000 m². Pace și minunate vederi se relaxează. Suntem în stradă orb la o distanță optimă de toate facilitățile necesare pentru un sejur bun. . O plimbare de 10 minute vă va duce la plajă, centru, magazin, restaurant etc. Apartamentele modern echipate includ lenjerie de pat, hârtie igienică, săpun lichid de mână, suporturi pentru prosoape și întreținere regulată. Wi-fi și conexiune la internet prin cablu. Apartament A1 cu 3 dormitoare separate - fiecare are duș / WC, living, bucătărie, sufragerie și galerie cu lenjerie de pat, 3klime. Apartamentul are, de asemenea, o terasă mare cu umbrele și un set de scaune. Pusenje este permisă numai pe terasă, altfel întreaga casă este pentru nefumători. A1 este al doilea etaj al unei case de familie, are o intrare separată și are vedere la mare în sud. A2 și A3 sunt situate la parter, cu vedere la mare. Curtea oferă un spațiu de parcare amplu pentru mai multe mașini și camionete.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
După confirmarea rezervării, vă așteptăm să plătiți în avans 10% din prețul total al sejurului în contul nostru. Plata se va face la sosire în prima zi și, dacă doriți, vă putem plăti întreaga sumă înainte de sosire. Timpul ideal de sosire este după ora 14:00 și plecare până la ora 10:00. Deși, dacă este posibil, ne putem întâlni pentru a vă întâlni. Deținem un avans dacă anulați cu 8 zile înainte de sosire. Excepție de accident în caz de rutier și de deces.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 600 m
 • Plajă: 600 m
 • Centru: 400 m
 • Alimentara: 400 m
 • Restaurant: 400 m
 • Doctor: 400 m
 • Farmacie: 900 m
 • Banca: 400 m
 • Oficiu poştal: 600 m
 • Staţie de gaz: 1.3 km
 • Staţie de autobuz: 600 m
 • Aeroport: 175 km
 • Port: 600 m
 • Activităţi sportive: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
. Barca ne conectează la coastă cu orașul Korculo și există posibilități de navlosire și navlosire cu barcă. Există oportunități pentru drumeții, paddling, surfing, tenis, înot. De asemenea, au organizat excursii la Dubrovnik și Mostar și pickers. Sunt incluse o petrecere de bun venit și o cină dacă stați o săptămână. De asemenea, vă vom pregăti cu materiale turistice, cum ar fi dosarele info, hărți de locuri și așa mai departe. Există o coadă care se află în apartament în mai multe limbi. Apartamentele sunt oferite în caz de accident. Inclus în preț; internet, utilizarea mașinilor de spălat și a prosoapelor, grătar, parcare, taxa de reședință, băutură de bun venit, o cină dacă stați 7 nopți.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jomi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Celik sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Iulie, 2019
Aparate minunate

Apartamentele sunt frumoase și curate. Terasă și vedere magică. Gazdele sunt foarte amabile. Am fi fericiți să revenim din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragă Elma

Multumesc :)

Lidia Starašinić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bună ziua și bun venit. Prin alegerea noastră de cazare ati ales pacea, frumoasa priveliste, locul potrivit pentru vacanta. Cum de a lucra ca ghid turistic invitatii happy'm la dispoziția dumneavoastră în iulie și august. Disponibil la celula 00385981614600 24 de ore pe zi.