Apartamente SaraOmiš - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit în micul paradis de pe pământ! :-) Într-o casă modernă, cu apartamente nou decorate, 2x4 persoane și 1 × 2 2, situat în Lokva Rogoznica, la 5 km de Omis spre Makarska. Situat la 20m de plajă într-un mediu liniștit. Potrivit pentru o vacanță liniștită de familie, dar și pentru cei care caută o vacanță mai activă. Complet echipat cu vedere la mare și insula Brac. Fiecare aplicație are intrare privată, precum și propria terasă de plajă și duș în aer liber. Aplicația este dotată cu aer condiționat. Parcarea de lângă proprietate. Ne putem lăuda că suntem unici. Drumul privat duce spre casa :-) A1: 2 dormitoare, baie, terasa de nisa, living aproximativ 30m2 A2: 2 dormitoare, 2 băi, terasă de nișă cu o suprafață de aproximativ 40m2 A3: studio ap, living de bucatarie cu pat si terasa cu trei locuri de aproximativ 60m2 Fiecare persoană plătește 10 EUR / noapte Pentru toate întrebările sunt la dispoziția ta! Bine ai venit! Pentru prețuri, faceți clic pe lista de prețuri! VĂ RUGĂM ADEVĂRAT, PREȚURILE SUNT FIXNE!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal de sosire: de la ora 14:00 h Timpul ideal de plecare: până la ora 10:00. Pentru a confirma rezervarea, este necesară o plată în avans de 30% din suma totală, iar restul este plătit în numerar la sosirea în apartament. Plata în avans este nerambursabilă în cazul anulării! Zona de lucru gratuită de 8 ore pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 20 m
 • Centru: 400 m
 • Alimentara: 400 m
 • Restaurant: 400 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 5 km
 • Banca: 5 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 5 km
 • Staţie de autobuz: 5 km
 • Gară: 20 km
 • Aeroport: 40 km
 • Port: 20 km
 • Activităţi sportive: 400 m
 • Disco club: 20 km
 • Casino: 20 km
 • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții sunt întâmpinați cu o băutură răcoritoare de bun venit și brandy de casă. Facilități suplimentare în apropiere: închiriere (excursii cu barca pe insula Brac) (8, 5 m), închiriere de bărci, bărci cu pedale, caiace, scutere / jet ski, rafting pe râul Cetina, windsurfing, scufundări cu sticle, parapanta, . Virtual Walk-YouTube https: // youtu. fie / gegT7_8nOGQ
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dawid Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2018
Un loc minunat pentru relaxare

Locația de la sosire ne-a fascinat. Atmosfera romantică, liniștea, vederile frumoase - relaxare completă. Apartamentul este complet echipat și curat, spațios și confortabil. Un loc ideal pentru a rămâne cu copiii. Zona este ideală pentru persoanele care nu-i plac mulțimile și zgomotul. Proprietarul prietenos Sarah, care întotdeauna ajută, informații despre zonă și unde să meargă. Pentru a rezuma: căutați un loc departe de promenadă și agitația cu atitudinea de a vă relaxa, alegeți acest loc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
samir sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4 August, 2016
O vacanță liniștită

Gazdele suitele de mai sus sunt oameni care merită toată lauda. Ele sunt foarte foarte prietenos fără margini, ospitalier. Comunicarea lor pentru 10. În ceea ce privește vacanta lor ofertă într-adevăr este tot drumul spre fotografii (fără a inselat sau o anumită formă - arată celelalte camere). Aproape de plaja este, de asemenea, după cum se menționează în descriere. Și toate celelalte informații furnizate ca informațiile sunt corecte, fără nici un fel de răsucire și frumusețe. Totul clar, de la apartamente, plajă și mare. Daca va doriti o vacanta linistita, sau doar o vacanta adevarata, nu te va merge prost, dacă te duci în jos această ofertă și de a face o rezervare. Iar prețul pentru această perioadă a anului este, s-ar putea spune, OK.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Split Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iunie, 2014
Salutari

Am fost in aceasta vara la doamna Sarah si-a petrecut o vacanta foarte frumos. Apartamentele sunt mari și foarte aproape de mare, plaja este frumos și liniștit, tot ce ai nevoie pentru o vacanta perfecta. O amanta este liga mare! Gazdele au fost foarte utile, nu ezitați să rezervați apartamentele lor ...

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Sara Stanić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Poloneză,