Apartamente KarloOmiš - Regiunea de Split

preț de la LEI 850 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 18 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Karlo sunt situate într-un loc mic frumos Stanici la 4 km de Omis și 18 de la Makarska. Apartamentele sunt situate lângă mare și toate cu vederi frumoase la mare și insula Brac din apropiere. Oraș emană o atmosferă de familie, iar apartamentele sunt ideale pentru familiile cu copii. Pentru a activa cei care doresc o vacanță activă 4 km Omiš oferă diverse activități (rafting, sporturi montane, etc.), excursii de o zi ce la insulele din apropiere (Brac, Hvar) este posibilă, dar cu plaja din apropiere. Apartamentele constau din 5 unități și toate au o terasă mare. Loc de parcare de lângă casă. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac plăți în avans în cont. Apartamentul este disponibil în 14 ore, în timp de până la 10 ore ar trebui să părăsească apartamentul. . Pentru orice informații în timpul sejurului dumneavoastră suntem la dispoziția dumneavoastră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 20 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 50 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 3 km
 • Gară: 25 km
 • Aeroport: 40 km
 • Port: 3 km
 • Activităţi sportive: 3 km
 • Disco club: 3 km
 • Casino: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Karlo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 18 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Brwinów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Karlo, August 2017
Într-adevăr merită!

Pentru prima dată în acest an am fost în a doua jumătate a lunii august, în Croația și alegerea unui apartament în Stanici Karlo a fost un Bullseye Apartamentul este confortabil, curat, foarte bine echipate. În zona liniștită de vedere, calm, frumos de la balcon, disponibil la terasa proprie și șezlonguri pe plajă. Plaja cu pietriș, mici, dar nu aglomerat. Amplasarea casei în mijlocul dealului este o coborâre la mare, după aproape 100 de grade și de antrenare abrupte și lichidarea. Cu toate acestea, este de asemenea un fel de atracție muntos Croația. Stanici locație este ideal pentru excursii. Într-o scurtă distanță este Omis, Split mai departe puțin și Trogir. Gazdele - Anita i Nikola sunt foarte frumos si util. Suntem încântați să se întoarcă acolo anul viitor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Rastatt , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Karlo, August 2017
vedere frumoasă

Am fost la sfârșitul lunii august acolo, și ne-am bucurat foarte mult. Apartamentele sunt moderne și curate. mic dezavantaj este un pic feluri de mâncare prea puțin și parcare sofisticate numai pentru șofer foarte experimentat. Dar vedere frumoasă de la balcon este în valoare de ea. Am dor deja și sper că în viitor, voi vizita din nou acest apartament. Proprietarii sunt prietenos și de ajutor, mai ales Nikola. Mulțumesc pentru tot.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Ożarów Mazowiecki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Karlo, August 2017
Sărbătorile în Stanici lângă Omis

Apartamente noi și moderne. Echipamentul merge mult dincolo de standardele general acceptate. Bucataria este literalmente totul, și chiar dacă ceva rămâne fără gazde este cu siguranta a doua zi o voi primi. Probabil că mulți se vor bucura, deoarece gazdele vorbesc, de asemenea, limba engleză, care nu este atât de comună. Exit este o provocare, pentru că trebuie să ai nervi de oțel și o mare abilitate de a conduce, dar în schimb vom obține chiar și un apartament cu locație excelentă pe mare, cu o plajă și soare aproape privat, șezlonguri. Gazdele Anita i Nikola surpriză la fiecare pas de căldură și de sprijin. Cu toată inima mea poate recomanda acest loc pentru familiile cu copii si nu numai. În apropiere este masa de atracții și toată lumea va găsi ceva pentru toată lumea.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Anita Tomasovic Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,