Apartamente MericaMimice - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Merica sunt situate în Mimice, într-unul din cele două golfuri, numite Kutlesa și Juto. La doar câțiva pași distanță de plaja cu pietricele frumoasă și de marea cristalină. Bucurați-vă de beneficiile și de mediul înconjurător al casei noastre pe tot parcursul anului. Relaxați-vă în împrejurimile naturale, înconjurate de pini dense și de mirosul naturii, în timp ce vă bucurați de răsăritul de dimineață. În apartamentele noastre complet echipate, cu gazde și tradiții prietenoase de peste 30 de ani, vă veți simți ca și cum ați fi acasă. Apartamentele noastre A1 (4 2) și apartamentul A2 (2 1) sunt complet echipate și mobilate nou. Acestea răspund nevoilor unui singur cuplu, unei familii mici cu un copil sau o familie mare. Toți oaspeții au un loc de parcare securizat, șezlonguri și un grătar în aer liber lângă casă. Apartament A2 (2 1) este orientat spre sud-est. Ideal pentru un cuplu sau o familie mică cu un copil. Apartament A1 (4 2) este orientat spre sud. Ideal pentru o familie mare, cu două balcoane care oferă o priveliște uluitoare spre mare, plajă și insula Brac.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, se plătește un depozit de 20%, restul la sosire. Ora sosirii este de la 2 pm și timp de plecare până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 10 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 11 km
 • Farmacie: 11 km
 • Banca: 11 km
 • Oficiu poştal: 400 m
 • Staţie de gaz: 12 km
 • Staţie de autobuz: 11 km
 • Gară: 35 km
 • Aeroport: 55 km
 • Port: 13 km
 • Activităţi sportive: 1.1 km
 • Disco club: 23 km
 • Casino: 11 km
 • Parcul Național: 125 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Prețul include: băutură de bun venit, scaune de plajă, utilizarea grătarului în aer liber, taxă de ședere. Oferim posibilitatea de a organiza activități sportive și alte activități, cum ar fi rafting, zipline, scufundări subacvatice, excursii cu barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Merica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Egle Marijampolė, Lituania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2 Septembrie, 2015
Fantastic!

Dragă Petra, Suntem foarte rău că vă așteaptă atât de mult timp pentru a completa apartamentul tău. Apartamentele sunt curate, ordonat, confortabil. Totul este foarte multumit. Nicio plangere. Gazdele sunt foarte speciale. Ei sunt oameni foarte cald, foarte ospitalieri, un fel, de ajutor (vă mulțumesc din nou pentru un tort minunat pentru prima zi de naștere fiului lui). Orașul este calm, tot ce ai nevoie pentru o familie cu un copil mic pentru o vacanță relaxantă. Recomand cu sinceritate apartament. Va fi satisfăcută de 110%. Mulțumesc. aciu Salutari Egle (Lituania)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
sandra zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3 Mai, 2016
Frumoasa

loc minunat, golfuri frumoase, iar gazdele au fost extrem de primitoare și corecte, accesibile, mereu disponibil, discret ... toate pentru lauda si recomandare! Apartamentul era curat, ordonat, întreținute în mod regulat și afișate cu acuratețe pe anunț. Am stat în presezon și chiar dacă era prea frig să înoate am avut o frumoasă și de odihnă ... este un loc perfect pentru familiile cu copii.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
PUNDA Silůvky, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2 August, 2015
Vacanta minunata, Mimice

Voi începe cu faptul că am recomanda. La sosire, băuturi gata-refrigerate. Apartament A5 1 în cazul în care am fost la era curat, bine echipate, clima, WiFi și TD. Balcoane cu vedere la mare. Lenjerie obișnuit. Marea este la o aruncătură de băț de, scaune apartament sunt incluse. Un mediu acasă liniștit. In apropiere este un restaurant frumos în cazul în care peste la gratar uimitoare. Pentru iubitorii de adrenalina pot fi pe râul Cetina lângă Omis aproximativ 11 km, de echitatie linia zip pluta și frânghie. Intern sunt oameni buni și de ajutor, care în cele din urmă ne-am rămâi la cină și ne-a dat de-a lungul sejurului. Am fost mulțumiți și va reveni !!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Petra Mimica Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,