Apartament JelenaMimice - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Un apartament deosebit, diferit pentru tine: apartament unde vă veți simți ca în propria nou, personal, frumos si confortabil apartament de viață. Vei (la 90m2) găsi: cameră confortabilă, luminoasă și spațioasă de living, 3 dormitoare si 2 bai. În plus, un balcon mare cu vedere uimitoare la port locale și la mare. Pentru a plaja nu ai nevoie de mai mult de două sau trei minute de mers pe jos de restaurant și cafenele la doar 10 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Boravišnja de impozitare este inclus în preț. Pentru rezervari este obligat să plătească un avans de 20% din prețul total. Soldul este plătit în numerar, la sosirea în unitatea de cazare. Ora de sosire Ideal este, după 12:00 și plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 10 m
 • Plajă: 20 m
 • Centru: 10 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 10 m
 • Doctor: 12 km
 • Farmacie: 12 km
 • Banca: 12 km
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 12 km
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Gară: 35 km
 • Aeroport: 40 km
 • Port: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pretul include o băutură de bun venit și o sticlă de vin local excelent.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jelena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mariusz i Marta z dziećmi Sosnowiec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Foarte recomandat!

Loc minunat, balcon curate și spațioase, mare pe mare! Condiții de viață cu "spirit " - (! Chiar de la 1891) pe rafturile maeștrii literaturii și filosofi. Măști și alte suveniruri proprietari sunt fascinante, iar în același timp, să nu interfereze cu exercitarea liberă de mobilă și aparate. Tehnica casnica de brand nou și de înaltă calitate. Cea mai apropiată plajă este la mai puțin de 20 m, dar alături sunt mai două - mult mai interesant :) lângă restaurant - destul de liniștită și pașnică, absolut nu interfereze cu odihna noastră, cum ar fi port - mic - doar în beneficiul localnicilor. Apartamentul are aer conditionat, în ciuda căldurii folosi doar o singură dată, pentru că aici există o răcoare plăcută, naturală. Bai nu foarte moderne, dar foarte bine întreținute și care funcționează impecabil. Pentru noi totul rece - și în libertate intrare separată neobligatoriu din partea din spate a clădirii. Doamna Jelena este o persoană fermecătoare vorbește fluent engleza, amabil și respectă intimitatea oaspeților săi. Ne-am simtit ca intr-un hotel. Aproximativ 80 de metri de apartament este un stand cu clatite, cartofi prajiti si hamburgeri (preț rezonabil). Deși apartamentul nu are parcare, nici o problema cu parcare publică, va trebui să așteptați un timp și găsește întotdeauna ceva :) Am foarte recomanda. Poze nu reflectă farmecul acestui loc! Aș adăuga că la mare este atât de curat încât balconul puteți viziona de înot de pește în ea.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
miodek Olkusz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Mi-ar recomanda !!

Am foarte recomanda apartamentele de la doamna Jelena, de stabilire a prețurilor curat, la prețuri accesibile, și mai presus de toate samiutkim mare, a fost grozav!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Jelena Mimica Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,