Apartament LisignanoMedulin - Istria

preț de la LEI 694 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

apartament modern echipate cu tot confortul și aparate de uz casnic ca mașină de spălat vase, mașină de spălat, televizor LCD, DVD, prin satelit, internet. Situat într-o parte liniștită a orașului, cu cu vedere la mare. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de centru și de plajă. Aproape toate facilitățile oferite Medulin și Pula (trasee de ciclism, cluburi de scufundări și zborul cu balonul, ferma cu cai ...). Pula ca un muzeu în aer liber, oras cu atracțiile sale (Roman de Arena, Templul lui Augustus, Triumfal Sergejevaca ...) și multe altele. Asigurați-vă că pentru a vizita parcul național Brijuni și romantic Rovinj. Istria este o destinație excelentă pentru festivaluri gastronomice (Zilele de sparanghel, trufe ...) care sunt în acord cu excelente vinuri din Istria și ulei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Advance 25%, iar restul la sosire. Sosirea după 14h și de plecare înainte de ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 600 m
 • Plajă: 800 m
 • Centru: 400 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Farmacie: 400 m
 • Banca: 400 m
 • Oficiu poştal: 400 m
 • Staţie de gaz: 1 km
 • Staţie de autobuz: 10 km
 • Gară: 10 km
 • Aeroport: 10 km
 • Port: 10 km
 • Activităţi sportive: 1 km
 • Disco club: 1 km
 • Casino: 10 km
 • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a utiliza 2 biciclete. Pentru fiecare sejur de cel puțin 7 zile, oaspeții primesc un cadou de coniac de casă cu miere și sac de lavandă (la domiciliu).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lisignano
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Slovenj Gradec, Slovenia
Bine (3/5) A rămas în A2+2, August 2019
Šercerjeva ulica 5, 2380 Slovenj Gradec

Apartament ca în imagine, mobilat solid, trebuie înlocuite doar plăcuțele de yoga. Sunt foarte uzate. Mașină de spălat și mașină de spălat vase - grozav. Balcon Ok. Apartamentul este destul de departe de plajă, așa că trebuie să conduci cu mașina sau cu bicicleta până la plajă. Mai ales pentru mașina până la plajă, sfătuiesc familiile cu copii mici, deoarece este o plimbare urâtă cu o mașină încălzită. Plajele din apropiere sunt proaste, drumuri, dezastru. Păcat că nu fac nimic pe infrastructură. Însăși locul Ližnjan este foarte pașnic, pustiu, nu se întâmplă nimic, milioane de țânțari. Oferind fructe și legume așa. Au un măcelărie minunat. Ceea ce ajută este o terasă frumoasă pe care nu o poți folosi seara din cauza țânțarilor. Păcat, că nu există țânțari pe geamuri.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții unu *

Dragă doamnă Darius, Peste saltelele noi din dormea Alte lucruri sunt subiective și nu voi comenta. Vreau doar să le spun celorlalți chiriași că sunteți doar un escrocher care nu a vrut să plătească prețul declarat, care a fost în mail. Doar cu amenințarea poliției să plătească diferența de preț.

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2017
Super 5+

Un loc liniștit, un apartament elegant și modern, aproape de plaja frumoasă, gazde primitoare .. ma tot ceea ce este mare! Salutări!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bielsko-Biała, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2013
Vacanta de vis - doar în Liznjan!

Buna ziua! Familia noastră a petrecut o vacanță minunată în satul fermecător Liznjan în Croația. Apartament Lisignano am stat în era fantastic decorat, foarte modern și mai presus de toate foarte curat! Descrierea sunt de acord 100% cu realitatea! Proprietarul ne-a întâmpinat cu căldură și-a dat mare serviciu! Oameni minunat, minunat apartament și Liznjan minunat! Mi-ar recomanda din toată inima tuturor celor care apreciază ospitalitatea și onestitatea de alte persoane!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Alex Nicovich Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

O persoană care iubește să călătorească și să exploreze alte părți ale culturii. Vreau, de asemenea, să prezinte cultura istrian noastre, tradițiile și bucătăria. Nasu soi în Istria care ne îmbogățește. ședere și confortabil cu aspect frumos, Alex