Apartamente TelbanMarina - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Familia noastră a închiriat apartamente în Marini lângă Trogir timp de 15 ani și am realizat mii de nopți de cazare după acea dată. Fiecare apartament are un dormitor și bucătărie, balcon, internet wireless, aer condiționat, TV, SAT, parcare securizată .... Casa are, de asemenea, o terasă mare și un grătar în aer liber. Apartamentele sunt situate la 6 minute de mers pe jos de plajă și la 3 minute de centru. Încercăm să facem șederea noastră mai plăcută în apartamentele noastre.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unui depozit este necesară o sumă de 25% din prețul total
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 100 m
 • Farmacie: 100 m
 • Oficiu poştal: 100 m
 • Staţie de autobuz: 100 m
 • Aeroport: 12 km
 • Port: 200 m
 • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
De asemenea, oferim băutură de bun venit pentru toți oaspeții noștri, precum și posibilitatea unui aranjament cu demipensiune. Pentru toți cei care doresc o adevărată vacanță într-un mic oraș Dalmația și în același timp lângă Trogir, care este la numai 12 km distanță, Marina și apartamentele noastre sunt alegerea ideală.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Telban
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarah G. Brugge, Belgia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2019
O ședere foarte bună

Am avut o ședere foarte bună. Locuința este funcțională și foarte curată. Terasă perfectă cu vedere la mare. Parcarea privată este un bun avantajos. La 150 m o cafenea / restaurant întotdeauna vedere la mare. Litoralul are o plimbare în greu, o bucurie de a merge în seara când este rece. Croația este o țară frumoasă. Vă recomandăm.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din franceză - Arată versiunea originală
Sylvie Rennes , Franța
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2019
O vacanță plăcută în apartamentul Telban

Prietenul meu și cu mine eram oaspeți în apartamentul Telban în acest an. Ne-am petrecut mult timp, apartamentul a avut tot ce avem nevoie (balcon, TV, SAT, aer condiționat inclus în preț). Supermarketul se află în casă, piața, oficiul poștal și farmacia sunt cca. 2min distanță, iar centrul locației este de circa 5minute. A fost frumos și curat și proprietarul a fost foarte frumos pentru noi (a făcut niște tort și ne-a dat o farfurie mare, care a fost minunat). Voi reveni cu siguranță anul viitor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Laura Budapest , Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2018
Vacanțe super

Mai întâi de toate: mulțumesc! Patru dintre noi am fost în vacanță în Marina și cea mai bună alegere pentru a alege apartamentul Telban! Camera era exact ca imaginea, foarte curată, confortabilă, bine echipată. Camera are o bucătărie mică, o cameră mare cu paturi uriașe, o baie și un balcon. Pe balcon există scaune, o masă și o priveliște minunată asupra portului Marina. Apartamentele au aer condiționat. În fața casei există parcare, iar sub apartament este un supermarket bine echipat. Cartierul este liniștit și plăcut, orașul în sine este o adevărată bijuterie de plajă! Plaja este la 10-15 minute de mers pe jos, sunt multe baruri plăcute, restaurante și saloane de înghețată în oraș. Există multe orașe frumoase și locuri de interes din apropiere: Trogir, Split, Sibenik ... Am lasat cel mai bine pentru sfarsit: gazda noastra Slavica, care a facut totul pentru a ne face sa ne simtim bine. Dragă, de inimă, de ajutor! Aș recomanda lui Telban fiecărui apartament!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Slavica Telban
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Familia noastră are 15 ani de experiență în închirierea de apartamente în Marina aproape de Trogir și suntem în acest moment în spatele realiza mai multe mii de nopti. Pentru toți cei care doresc o vacanta intr-un mic oraș dalmată și, în același timp, aproape de Trogir, care este la numai 12 km distanță, Marina și apartamentele noastre sunt alegerea ideala. Fiecare apartament are un balcon, internet wireless, aer conditionat, TV .... Casa include o terasă spațioasă și un grătar și parcare la exterior spații. Deschiderea, ospitalitate, prietenie și curtoazie sunt principalele caracteristici pe care le decora și susținute de faptul că avem mai multe familii care sunt in vacanta din nou doresc să-și petreacă în apartamentele noastre și ne întorc în fiecare an.