Casa de vacanta IngridKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Complet echipat cu patru camere apartament duplex cu parcare privată și grădină. Se compune dintr-o terasa, balcon, bucatarie, living, WC / baie si doua dormitoare. Apartamentul este situat la capătul străzii, care nu este ocupat. Distanța de la plajă și restaurante, la cinci minute de mers pe jos de centrul orașului 20 de minute de mers de-a lungul falezei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se realizează prin plata 25% din total. Dacă este un sejur de șapte zile, schimb de oaspeți se face în zilele de sâmbătă. În schimbul de zi de vizitatori, este de dorit ca oaspeții să părăsească apartamentul de la ora 10, și sosirea de noi clienți este după 14 ore. Oaspeții care sosesc cu avionul la aeroportul Rijeka (Krk), oferă transport gratuit la sosire și de plecare de la apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 1.5 km
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 1 km
 • Farmacie: 1.4 km
 • Banca: 1.4 km
 • Oficiu poştal: 1.7 km
 • Staţie de gaz: 1.4 km
 • Staţie de autobuz: 1.3 km
 • Aeroport: 15 km
 • Activităţi sportive: 2 km
 • Disco club: 1.3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții sunt oferite posibilitatea de a folosi gratar in aer liber pe terasa spațioasă. În centrul orașului oferă o gamă largă de excursii turistice. Este permis să rămână la câinii apartament de rase mai mici, care plătesc 5 € pe zi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Ingrid
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Koprivnikar Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Iunie, 2018
Vacanță mare

Apartamentul este confortabil, curat, răcoros ... tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă. Cu ea. Ingrid este pe punctul de a schimba totul frumos. Plaja este minunată, se găsește ceva pentru fiecare. Ne-am bucurat și sper că ne vom întoarce. Mulțumesc. Ingrid pentru toată lumea. salutări

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Jelena i Dragoslav Beograd, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Mai, 2018
Din nou în același loc

Ca și ultima oară, toate cele bune pentru Ingrid și pentru apartament. Am lăsat un comentariu din nou pentru a lăuda schimbările de acum 3 ani, bucătăria renovată și camera de zi pentru un animal curat, a rămas la fel de bun ca atunci când era.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Igel Bottrop, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4 Mai, 2017
mare de vacanță

Am fost la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii iunie 2017, „apartamentul lui Ingrid.“ A fost o mare sărbătoare. Casa are tot ce ai nevoie pentru o vacanță relaxantă. Unitatea de cazare a fost foarte curat și prietenos. cele două frigidere sunt deosebit de mare prezente. Mediul este foarte liniștită. O piață mică (în dimineața pentru pâine / chifle) este la numai 100 de metri distanță. Plajă și locație sunt, de asemenea, ușor accesibile. Satul este, de asemenea, foarte central pentru excursii pe insulă. Grădina oferă pe tot parcursul zilei atât soare cât și locuri umbrite. Casa nu a avut atât de mult încălzite la temperaturi mai mari, astfel încât am putea renunța la aerul condiționat existent. Proprietarii sunt foarte frumos și util și întotdeauna accesibile atunci când este necesar. Am fost întâmpinați cu gheață și suc de portocale rece. De asemenea, parcarea pe proprietate este mare ca în umbră (excursii seara în mașină rece). Chiar și prietenii Internet obține costurile lor, WiFi fara probleme. Casa este foarte recomandat, raportul preț / performanță bună. Ne vom întoarce, deja rezervat. Chiar și câinele nostru simțit foarte confortabil. Vă mulțumim dragă proprietar pentru o vacanță de mare.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ingrid Grabovac Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,