Apartamente VladimirKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente într-o casă de familie nouă în Malinska, într-un cartier liniștit, aproape de plajă, restaurante, supermarket, loc de joacă pentru copii și alte facilități. În curte sunt disponibile Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, grătar și parcare. La sosire, vă vom servi o băutură de bun venit de casă. Dacă sunteți aici pentru o vacanță plăcută, înotați, bucurați-vă de plaja curată, la mare și la soare, sunteți la locul potrivit! În Malinska există o duzină de plaje amenajate și fiecare va găsi una, de fapt mai mult, doar pe placul lor - beton, pietriș, nisip sau stâncoase. Marea este limpede și are o culoare frumoasă. Oaspeții mulțumiți revin la noi și o așteptăm cu drag.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este supusă acordului. La sosire, oaspeții se conectează la Evisitor și plătesc restul de bani și descarcă factura. Plecare: între 9 a.m. și 22:00 Sosire: 13:00 - 14:00. Patul suplimentar este taxat cu 5 € pe zi. În apartamente se percepe aer condiționat 6 € pe zi. Taxa de călătorie și înregistrarea sunt incluse în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 90 m
 • Doctor: 100 m
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 200 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 200 m
 • Staţie de autobuz: 200 m
 • Aeroport: 5 km
 • Activităţi sportive: 50 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Lichioruri de casă și coniac ca băuturi binevenite.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vladimir
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
K. Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio Iulie, 2019
Calm, curat, aproape de centru și plajă

Am stat în studio o săptămână și am fost foarte mulțumiți de toate. Comunicarea cu Jasminka a fost foarte rapidă, a răspuns la e-mailuri, iar în timpul șederii, fiul ei s-a ocupat de împrejurimile casei și a fost disponibil pentru întrebările și sfaturile noastre turistice despre restaurante și plaje bune. Foarte aproape de apartamentul nostru era un restaurant cu adevărat bun, numit Bracera, aveam 3 minute până la magazin alimentar și nu mai mult de 10 minute de centru și de plajă. Imaginile cu garsoniera și clădirea sunt complet precise, totul a fost curat și ne-am simțit confortabil în timpul șederii. Nu exista aer conditionat dar exista un ventilator pe tavan si puteam gestiona caldura. Am recomanda acest apartament oricui dorește să își petreacă vacanța pe o stradă liniștită, la mică distanță de plajă, centrul Malinska, un restaurant bun și magazinul alimentar.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
MC, Nova Gorica Nova Gorica, Slovenija, Slovenia
Bine (3/5) A rămas în A2+1 August, 2018
Curățenia?

Apartament frumos și funcțional, cu un balcon mic (pentru 2 persoane). Casă de apartamente aproape de centru (magazine, restaurante, baruri, piețe, piețe de pește, brutării, ...), dar pe o stradă liniștită (stradă orb). Parcare în fața casei de apartamente este mai mică, deci este necesar să se aranjeze cu proprietarul sau cu alți oaspeți, atunci când aveți nevoie de o mașină pentru a scăpa sau pentru a rămâne cu oaspeții. Proprietar prietenos, discret, economic. Din păcate, dezamăgit de curățenia apartamentului, altfel împrejurimile casei de apartamente și scările din casă erau curate. Apartamentul de la hotel nu a fost măturat și spălat. Baia nu a fost curățată de multă vreme. (care a fost "frumos" vizibil în cabina de duș). Din păcate, prosoapele nu miroseră rău pentru că proprietarul, sau spălați la temperatură scăzută sau fără pulbere de spălare. Plaja este destul de aglomerată (a doua jumătate a lunii august).

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Curățenie - răspuns

Dragă Mateja, Vă mulțumim pentru comentariul și evaluarea dvs. Mă bucur că m-ai pierdut când am plecat și ai spus că totul e în regulă. Vă voi răspunde cât mai curând posibil: Cabina de duș a fost bine curățată, dar, din păcate, siliconul a răsturnat și dă un sentiment de neliniște. Înlocuit cu unul nou. Veți obține prosoape curate atunci când intrați și a șasea zi, dar nu pun un fumător moale (din cauza sugestiei unui oaspete că mirosul puternic al balsamului este deranjant). Îmi pare rău că nu putem comenta și evalua oaspeții noștri și "puritatea lor la plecare" sau postarea fotografiilor când părăsim apartamentele noastre (le am). Ar fi foarte interesant pentru că nu percepem taxa finală!

K. Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1 Iulie, 2017
Un loc care merită recomandat

Familia noastră de patru a avut plăcerea să găzduiască apartamentul în iulie 2017. Locul perfect pentru cei care merită pacea și liniștea, departe de partidele puternice și de agitația. O distanță apropiată de plajă, magazine și porturi de agrement. Camere curate și funcționale. Nu am lipsit nimic. Este adevărat că o mică parcare și un spațiu mic lângă complex, dar opus este un mic loc de joacă pentru copii. Un loc care merită recomandat.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Locul de recomandat

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase de recomandare! Cu siguranță așteptăm cu nerăbdare să vă primim și să ne recomandăm după un an de ședere la noi. Foarte frumos!

Afișați toate recenziile
Jasminka Olivier Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,