Apartamente Villa ElizabetKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vila Elisabeta sunt moderne și complet echipate și situat la 100 m de mare. Fiecare apartament are o vedere al întregii Kvarner. Ne sunt situate într-o zonă liniștită din Malinska și departe de centrul de la 15 minute de mers pe jos de la mare. Magazinul este o plimbare de 5 minute. Terasele sunt acoperite și echipate. Grill situat în grădină sub o pergolă de kiwi și gata pentru fiecare oaspete. Vino și vezi frumusețea insulei, care este de interes și pentru amatorii de biciclete și scafandri. River nostru apartament pe străzile din Rijeka este de 400 m de plaja de magazine și 150 de la 70m restaurant. Apartament Irisz în termică în Ungaria. 400m de la Thermalbad și Parcul de distracții. Deschis tot anul.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării un depozit de 100 €, în timp ce restul plăti în numerar, la fața locului. Cu confirmarea vă vom trimite toate informațiile necesare pentru plata pentru rezervare. Plata trebuie făcută în termen de 2 zile. Taxa de turist pe zi și de persoană, înregistrarea oaspeții, precum și impozitul pe prețul apartamentului precum și aer condiționat și internet. Pentru perioada de încălzire pe zi 5 €. Ora de sosire de 14 ore și ora de plecare de 7-9 ore. Pentru rezervările mai puțin de 4 nopți deduse de la 25 € pentru curățenie.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 700 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 600 m
 • Farmacie: 700 m
 • Banca: 700 m
 • Oficiu poştal: 900 m
 • Staţie de gaz: 800 m
 • Staţie de autobuz: 600 m
 • Aeroport: 17 km
 • Port: 800 m
 • Activităţi sportive: 200 m
 • Disco club: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete, dacă este necesar, vă stau la dispoziție, cu selecție de excursii, restaurante, excursii cu barca și vizitare a obiectivelor turistice de locuri interesante de pe insula Krk și mediul înconjurător.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Elizabet
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
János Pécs, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2 August, 2016
Vacanta mare familie

Un apartament care a fost mai frumos în viața reală decât în ​​fotografii. Frumos renovat apartament de așteptare pentru noi, extrem de bun, iubitor gazde (prin amabilitatea robe sticla de vin. Aspect spațios este bun, mai mult decât dimensiunea adecvată. Terasa ... vedere uimitoare ... și apusurile de soare au fost frumoase ... 5 persoane ! marea este aproape (în opinia mea, nu există nici 100m). ea nave au fost de mers pe jos în coasta dezvoltată. o varietate de mal în înot a fost mare. am avut o mare în toate privințele. Datorită amabilitatea gazdelor, mosolyukért. o priveliște interesantă a fost un arbore de kiwi bogat în curte . este cel mai mare apartament în clădire, un etaj intreg. bucataria este sofisticat, foarte bine echipate. Cinci persoane au fost cele doua toalete este un lucru bun. vă mulțumesc! vă recomandăm acest loc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Vă mulțumim oaspeților noștri au fost. Suntem încântați să vă urez bun venit înapoi. Dejan și Vesna

Eva Tübingen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Mai, 2016
casă mare

Deseori am fost aici și am venit din nou! Mai ales frumos pentru copii. Apartamentele sunt mari, gazdele sunt mari! Așteaptă cu nerăbdare la reuniunea viitoare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Buna Eva, suntem întotdeauna fericiți când și dragi copiii se simt confortabil aici. Sunteți întotdeauna binevenite, și așteptăm cu nerăbdare să Rusalii 2018th Până atunci, ai grijă, Dejan și Vesna

György Budapest, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio Iulie, 2016
Plăcut, liniște pură

Ne-am simtit excelent. mediu plăcut, un apartament curat, proprietari prietenoși segitöképes. Va multumim si ne-am simtit bine aici vom merge din nou anul următor Reflectivitate. Aproape de plajă, facilități de cumpărături, centrul este, prin urmare, necesară pentru vacanța perfectă.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Sunteți întotdeauna să ne binevenite

Suntem încântați că avem oaspeți mulțumiți, noi este important ca oaspeții să se simtă ca acasă și să fie fericit să vă amintiți frumosul nostru Makarska. Sunteți întotdeauna să ne binevenite. Cu stima, Vesna și Dejan

Afișați toate recenziile
Vesna i Dejan Mladenovic Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Franceză, Maghiară,
Mai multe despre proprietar

Familia care a închiriat de la 2013 Va stam la dispozitie pentru oaspeții 01.03-31.10. Familii cu copii, bicicliști, drumeții și toți cei care caută pacea și confort în medii stabile apreciem.