Apartamente ValentinKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Valentin Apartamentele sunt apartamente cu 2 paturi AP1Veliki (ID: 13632) și AP2Mali (ID: 13633) cu două paturi suplimentare în casă familială. Inchirieri de apartamente de a face cu din 2004 și apartamentul nostru este vizitat de sute de oaspeți - suntem mulțumiți! Fiecare apartament are o intrare separata, loc de parcare, aer condiționat, televizor și alte echipamente pentru a găzdui două familii de patru. Casa se află la capătul străzii - nr trafic. În curte cu verdeață, există o cabină de duș și grătar, care oaspeții pot folosi. Daca doriti sa petreceti o vacanta cu prietenii, chirie ambele apartamente pe teren ar permite să-și petreacă timp împreună pe terasa AP1Veliki (ID: 13632), care are o masă mare pe terasa acoperită. Distanta de la prima plaja cu dușuri este de aproximativ 350m - aproximativ 8 minute de mers pe jos. Dacă vă place de mers pe jos veți descoperi o varietate de golfuri și plaje. Întregul este de fapt plaja Malinska!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervari se realizează prin plata cca. 20% din total. Modalitati de plata: rezervari prin transfer bancar sau PayPal. Vă rugăm să rețineți metoda de interogare de carte plată pentru a vă face o ofertă adecvată. Dacă este un sejur de șapte zile, schimb oaspete se face în zilele de sâmbătă. Când schimburi oaspeții, pentru curățarea și depozitarea apartament pentru noi oaspeți, este de dorit ca oaspeții părăsească apartamentul până la ora 9, și sosirea de noi clienți este, după 13 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 400 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 1.5 km
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 1 km
 • Farmacie: 1.4 km
 • Banca: 1.4 km
 • Oficiu poştal: 1.7 km
 • Staţie de gaz: 1.4 km
 • Staţie de autobuz: 1.3 km
 • Aeroport: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Valentin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Marek Toruń, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2016
Apartamentul pe care are tot ce ai nevoie

apartament foarte confortabil și complet echipate (în deplină concordanță cu descrierea și chiar mai mult), destul de aproape de plajă. foarte bun contact cu proprietarul, care a arătat o mulțime de îngrijorare pentru noi. Malinska este un oraș frumos, cu apă limpede, numeroase plaje mici ascunse în golfuri frumoase - și cu apusuri de soare magnific în fiecare noapte. Noi recomandăm un apartament precum Malinska, în special pentru familiile cu copii.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim!

Multe mulțumiri pentru un comentariu minunat! Sper să te văd din nou!

Krajnc Ptuj, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2016
Sărbători frumoase

Apartamentului am fost foarte fericit. Având în vedere dimensiunile sale mici, este extrem de funcțional și frumos decorate, distribuția spațială este excelent. Am fost surprins pozitiv de echipare: aici am gasit tot ce avem nevoie și mai mult, cum ar fi pungi de gheață, paie și pahare de plastic pentru copii, filtru de cafea, colectoare suplimentare de energie electrică, unelte, lampi, etc .. Se poate observa, g. Dubravko, care este, de asemenea, un foarte compatibil, am pus o mulțime de efort și prudență. Cireasa de pe tort este o terasă spațioasă, cu o masă, o canapea joasă și șezlonguri. Chiar și locația apartamentului este favorabil, deoarece nu are nevoie în continuare răcit cu aer conditionat - acesta este un deosebit de potrivit, pentru că avem un copil mic. Pentru că este atât în ​​mod rezonabil echipate și confortabil să rămână, am fost în apartament simți mai repede acasă, fără să lipsește ceva. Pe scurt, vă recomandăm fără ezitare!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim!

Multe mulțumiri pentru un comentariu minunat! Sper să te văd din nou!

Marek - Rožnov p.R. Rožnov pod Radhoštěm, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2015
2,015 deja după 13

Aceste apartamente și vecinii lor în apartamente noi am fost în acest an, pentru moment XIII-lea. Dorința de proprietari și dorința de a fi experimentat - cuvintele sunt greu de exprimat. Am fost întotdeauna foarte mulțumiți și așteptăm cu nerăbdare să anul viitor. Deși apartamentele sunt chiar pe malul mării (300 m.), Dar ei sunt pe o stradă fundătură, astfel încât nu există pace și spațiu pentru copii.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Vă mulțumim!

Dragi prieteni, Vă mulțumesc pentru o revizuire frumoasă, și-a lungul multor ani de a se distra!.

Afișați toate recenziile
Dubravko Starman Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Valentin Apartamentele sunt apartamente AP-1 \\ \\ mare cu 2 paturi și AP-2 \\ \\ MICI cu două paturi suplimentare în casă familială. Apartamentele închirierea de-a face din anul 2004 și apartamentul nostru este vizitat de sute de oaspeți - suntem mulțumiți! Scopul nostru este de a avea cat mai mult din persoane obișnuite care vin înapoi la noi!