Apartamente MaslinaKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 23 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat la primul etaj al unei case de familie într-o zonă liniștită din Malinska. Casa este înconjurată de verdeață, centrul și magazinele sunt aproape (aproximativ 10 minute de mers pe jos). Apartamentul este compus dintr-un dormitor (pat dublu pat suplimentar), living cu bucatarie, baie si terasa mare. Parcare securizată în curte.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentului se confirmă prin plata către contul Giro în valoare de 30% din prețul total (plata în avans), iar restul sumei la sosirea sau plata sumei totale către contul Giro. Ora sosirii în apartament este de 15:00, iar ora plecării este de 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 600 m
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 400 m
 • Farmacie: 600 m
 • Banca: 600 m
 • Oficiu poştal: 1 km
 • Staţie de gaz: 500 m
 • Staţie de autobuz: 500 m
 • Aeroport: 20 km
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 500 m
 • Disco club: 1.2 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Disponibil: biciclete pentru utilizare, grătar, Wi-Fi gratuit
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maslina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 23 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Alex Hannover, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2018
Vacanță mare!

Avem o vacanță foarte frumoasă, petrecută în apartamentele Tajanas. Era o mare gazda, care a avut cu adevărat grijă de noi și de nevoile noastre. Sufletul bun al casei! Tajana chiar au făcut clătite în ultima zi, care au fost extrem de gustoase. Multumesc din nou! Apartamentul însuși: a fost foarte frumos și decorat cu bun gust. Veniți și vă simțiți bine imediat. Baia a fost recent renovată și sa uitat super-chic. Apartamentul este dotat cu tot ce aveți nevoie, iar terasa vă invită seara la un pahar de vin. Locul Malinska a fost de asemenea foarte bun. Cu un port frumos, o mare promenadă de plajă pentru plimbări pline de somn și mici plaje cu pietriș, unde puteți înota. În general, a fost o vacanță fantastică. Tajana este o gazda calda, apartamentul este foarte curat si decorat cu atentie la detalii, iar Malinska este foarte frumos. Vă recomandăm foarte mult apartamentele Tajanas și cu siguranță veți încerca să obțineți un apartament la Tajana dacă vom vizita din nou Krk.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Ola Rzeszów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2016
Ola și Darek

Totul a fost minunat. loc ideal pentru odihnă. Am petrecut un minunat două săptămâni în apartament rafinat. TAJANA complimente mari pentru curățenia și curtoazie. Sufletul omului. Piscina si terasa completa la satisfactia noastra. Cu o lacrimă în ochi am părăsit locul. Vom fi din nou sigur anul viitor. imagine Tajana a unui înger atârnă într-o cameră Julka. Aceasta ne va aminti întotdeauna o vacanță minunată în 2016 ani. Vă mulțumesc și toate cele bune.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
recunoasteri

Buna ziua, Vă mulțumesc pentru recenzie. Mă bucur că ți-a plăcut apartament și sper că va veni din nou. Mă bucur că îngerul din cameră, vă mulțumesc! :) Toate cele bune, Tajana

Grega Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2016
Excelent!

Totul a fost într-adevăr mare apartament, frumos mobilat - cu un suflet. Proprietarul este foarte prietenos și disponibil pentru orice ai nevoie! Pe scurt, divin.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tajana Žunić Marković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovaca,