Apartamente JosipaKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele complet mobilate Josipa sunt situate în faimoasa destinație turistică Malinska. Facilitatea este situată la Kapela 10. Este alcătuită din 2 apartamente cu un dormitor și 3 apartamente studio. Este situat la 700m de la prima plajă, adică la 1 300m de centru, ceea ce înseamnă că veți petrece o vacanță foarte bună aici, garantându-ne să trăim într-o zonă liniștită din Malinska, unde nu există zgomot. Este nevoie de 10 minute pentru a ajunge la prima plajă și la centru pentru 20 de minute. Parcare este oferită în nuanța naturală. Proprietatea are o curte mare în spate, cu un grătar și un mic parc pentru copii. În curtea din față există o grădină unde puteți alege fructele și legumele proaspete în funcție de sezon (castraveți, pomponi, prune, pepeni, pepeni, struguri, kiwi etc.). Oferim, de asemenea, produse de capră de casă, miere, ulei de măsline și brandy.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentului se face prin plata către cont - 30% din suma totală. Timpul ideal de plecare este până la ora 10:00 și ora sosirii este de 14:00 (pentru curățenie). Fiecare oaspete plătește o taxă unică de 3E pe persoană. Pentru sejururi de 1, 2 sau 3 nopți prețul este majorat cu 30%. Animalele de companie pot sta și în apartamentele noastre - prețul este apoi majorat cu 5E pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 700 m
 • Plajă: 700 m
 • Centru: 1 km
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 600 m
 • Doctor: 1 km
 • Farmacie: 1 km
 • Banca: 1 km
 • Oficiu poştal: 1 km
 • Staţie de gaz: 1 km
 • Staţie de autobuz: 1 km
 • Gară: 450 km
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 2 km
 • Activităţi sportive: 100 m
 • Disco club: 1.5 km
 • Casino: 600 m
 • Parcul Național: 425 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toate apartamentele au acces gratuit la internet, TV și SAT. Fiecare apartament are aer condiționat, iar NU este taxat suplimentar. Băutura de bun venit este inclusă în preț. Deoarece avem o curte mare în spate, puteți parca cu noi o barcă sau o remorcă de camping. Există, de asemenea, un parc mic pentru copii (leagăne, swingers, sandboxes) la umbra. Puteți lua, de asemenea, animalele de companie cu dumneavoastră. În centrul orașului Malinska vă puteți distra în fiecare seară (seara de folclor, klapa, sărbătoare ...). Puteți merge în excursii de o zi, cum ar fi excursii la insulele din apropiere (Cres, Pag, Rab), în funcție de interesele dvs.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Josipa
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
martyna DĄBROWA GÓRNICZA, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2017
Super !! Vă recomandăm !!

Am fost o familie (2 + 2), în iunie 2016 o săptămână în acest apartament. Am fost foarte placut surprins. Totul parea mult mai bine decât imaginile. Wi-Fi gratuit, aer condiționat. Gazde foarte mare ajutor. Frumos salutat (apă, bea bere). Mi-ar recomanda.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Marijana Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2016
Super-apartament!

Noi am fost în apartament, la 6 luni, cu un copil de 13 luni. Am fost încântat cu șefii și apartament. Spre deosebire de cele mai multe, aici vom primi prosoape curate și nouă hârtie igienică, cârpe, degresare și detergent, detergent pentru mașina de spălat vase. Totul! Am fost foarte placut surprins! Trebuie să spun că apartamentul arata chiar mai frumos decât imaginile! Pe terasă, care este foarte mare, ne-am bucurat! Practic, toată lauda! :-D

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Mary Padova, Italia
Foarte bine (4/5) A rămas în Studio August, 2015
Condiții de viață în Totti in studia

Am stat patru zile, cu un copil de un an a avut o mare de timp. Apartament curate, lenjerii de pat si tot ce ai nevoie. Proprietarii prietenos și de ajutor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Josipa Žgombić Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Maghiară, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi invitati, in familia noastra exista o lunga traditie a turismului, timp de 30 de ani facem asta. Sunteți bineveniți să experimentați Krk cu toate simțurile dvs., deoarece de asemenea oferim produse de capră de casă, miere, ulei de măsline și fructe și legume din grădina noastră. .