Apartamente House MontyKrk Malinska - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă cu două dormitoare (4 1; 4 2) la mai puțin de 100m de plajă. Este situat în afara centrului din Malinska (10 min), lângă Hotelul Malin. Casa se află la al doilea rând de mare. Este tras de pe drumul principal din satul cabanei și plin de verdeață. În fața casei sunt două locuri de parcare. Apartamentul de jos are o mică grădină. Casa are internet forfetar. Apartamentele sunt cu aer condiționat. De asemenea, au opțiunea de încălzire. În apropiere se află un loc de joacă pentru copii (50 m), un magazin (50 m) și centru de scufundări (50 m).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea apartamentului este confirmată prin plata a 15% din suma totală în contul curent al proprietarului. Suma rămasă se plătește proprietarului la sosirea la apartament. Ora ideală de sosire este de aproximativ 14 ore și plecarea din apartament dimineața până la 10 dimineața. În caz de anulare, plata în avans nu va fi returnată invitatului. Stați mai puțin de 4 nopți crește prețul cu 30%. Animale de companie - 5 Euro
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 80 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 500 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 400 m
 • Farmacie: 500 m
 • Banca: 400 m
 • Oficiu poştal: 1 km
 • Staţie de gaz: 300 m
 • Staţie de autobuz: 300 m
 • Gară: 50 km
 • Aeroport: 10 km
 • Port: 200 m
 • Disco club: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentele sunt compuse dintr-un living cu bucătărie și zonă de luat masa, două dormitoare, baie, terasă și loggia. Sunt bine echipate și au toate elementele de bază. aparate (masina de spalat, filtru de cafea filtru, uscator de par, fier, cuptor, gratar electric pe terasa etc.), precum si aer conditionat, satelit, tv. Apartamentul are lenjerie, prosoape, fețe de masă, prosoape de bucătărie.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente House Monty
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Agata Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1 Iunie, 2019
Sărbători 2019

Buna ziua, am petrecut o vacanta de doua saptamani in apartamentul Casei Monty din Malinska in iunie 2019 (familie de 4). Apartamentul este ca imaginile, curat, ordonat, bine echipat (cuptor cu microunde, espressor, mașină de spălat, aer condiționat). Foarte aproape de plajă. Am fost în Croația de 3 ori și acesta este cel mai tare apartament în care ne-am odihnit. Proprietarul este foarte drăguț. Super contact. Îl pot recomanda cu încredere tuturor. Agata din Cracovia

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
anna ostrów maz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1 August, 2018
recomanda

Îi recomand tuturor. Aproape de tot. Proprietarul foarte frumos.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspuns

Vă mulțumim pentru evaluare și comentariu. Asta înseamnă foarte mult. Sunteți întotdeauna bineveniți în casa noastră din Malinska.

Zuzana Žilina, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1 Iulie, 2015
Foarte plăcut și aproape de plajă

Am fost folosind ambele apartamente A4 + 1 și A4 + 2 în timpul șederii noastre în Malinska și noi recomandăm această casă pentru toată lumea. Ambele apartamente sunt foarte confortabile și frumos mobilate, bine echipate. Ne-a placut de vedere de la balcoanele și grătar. Ceea ce am apreciat mai ales este distanța de mers pe jos de plajă. Proprietarul apartamentelor este foarte prietenos si dispus sa ajute. Malinska este un loc frumos pentru a rămâne în timpul unei vacanțe de vară - o multime de diverse plaje, apă curată, de mers pe jos poteci-a lungul mării, restaurante. Locul este situat nu departe de mai multe orașe istorice și turistice atractii ale insulei Krk, astfel am avut ocazia face unele obiective turistice și excursii. Am fost impresionati de toate și doresc să se întoarcă din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Milotić-Pejnović Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Eu locuiesc în Zagreb cu doi copii, dar in vara am cheltui Malinskoj în cazul în care închiria o casă cu două apartmana.Profesor'm limba engleză și italiană retras. Mai mult de 15 ani suntem închiriere ..