Apartamente SenkaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

STAY 1. Să 05. 31. 05. 2016 A2 APARTAMENT 1 SEJUR 7 zile 3 zile GRATUIT !!!!!! STAY 7 PAY A 4 ZILE !!!! Apartamentele Senka sunt apartamente moderne, situate într-o zonă liniștită, aproape de centru, magazine, plaje, facilități de sănătate, înconjurat de pini parfumați. Locatia este de așa natură încât tot ce se poate vizita pe jos. Avantajul apartamentelor Senka este de a avea o parcare privată inclusă în preț, locul de parcare este asigurată în casă. Toate apartamentele au aer condiționat și internet Wi-Fi inclus. Tradiția de închiriere de apartamente în familia noastră de mai mulți ani și întotdeauna să depună eforturi pentru a face oaspeții noștri în apartamentele noastre se simt confortabil și să fie îndeplinite. Rezultatul este un număr mare de persoane care vin în fiecare an. Noi încercăm în fiecare an să investească și să se schimbe în cazul în care există unele dezavantaje pe care ne-am găzduit punct. Le dorim tuturor oaspeților o primire călduroasă la cazarea noastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Condiții de rezervare: 1) Rezervare se achită plata în avans, în valoare de 100, 00 euro. Avansul în cazul sosirii, nu va fi returnat. 2) Suma rămasă este plătită în prima zi de la intrarea în apartament 3) în caz de plecare anticipată a plăti rezervat întreaga sumă a timpului rezervat 4) asupra apartamentului de plată este rezervat și acceptați condițiile de mai sus 5) intrarea în apartament după ora 14:00, plecare la 10:00 6) animale de companie sunt luați 7) Cazare rzervacije 07:08 luni sunt posibile de sâmbătă și de duminică până duminică
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 400 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 50 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 80 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 200 m
 • Oficiu poştal: 500 m
 • Staţie de gaz: 200 m
 • Staţie de autobuz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Senka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
S ms, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2016
Super!

Apartamentul este foarte curat. Aproape de mare, centru și magazine Lidl. Totul este minunat! Să ne întoarcem încă o vară !!

Recomandat pentru : Vacante active, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
salut

draga Sara Vă mulțumesc pentru comentariu, mă bucur că ai fost frumoasă, și aștept cu nerăbdare să te văd altă vară. Cu respect din Losinj umbră

antea Mali Lošinj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Mai, 2015
Mare vacanta!

Apartamentul este foarte frumos decorat, poziția obiect este excelent, totul este aproape Lidl, plaja, centru, oraș. Apartamentul are aer conditionat, Internet WLAN și care este o parcare privată foarte important. proprietarii de prietenos, vom fi cu siguranță înapoi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Senka Stojanović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,