Apartamente OlaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Ola sunt situate în partea de est a insulei, al treilea rând de la mare, la etajul al doilea al casei de familie. La doar câteva minute de mers pe jos există o mică plajă cu pietriș, ideală pentru copii. Apartamentele au aer condiționat și Wi-Fi gratuit, iar în fața casei există două locuri de parcare. În imediata apropiere a apartamentului există o piață, un loc de joacă pentru copii, restaurante. Centrul orașului este la 10 minute de mers pe jos. Animalele mici sunt bucuroase să accepte. Ne străduim să oferim oaspeților noștri cele mai plăcute sejururi și să ne bucurăm de ospitalitatea noastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 30% din suma totală, restul este plătit în prima zi de sosire la apartament. Ora sosirii de la ora 14:00, ora plecarii pana la ora 10:00. Pat suplimentar se percepe 10 € / zi, animale de companie 6 € / zi. Suplimentul pentru o ședere de o zi este majorat cu 50%, 2-3 zile cu 30%. Curățirea finală pentru apartamentul UTE3 este de 30 €, iar UTE4 este de 20 €.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Wi-Fi gratuit
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ola
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Lenka Opava, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Octombrie, 2018
Super!

Petrecem foarte mult timp în Apartament Ola în timpul vacanței dvs. în Mali Losinj. Locul era foarte curat, modern și avea tot ce aveam nevoie (TV, wi-fi, mașină de spălat vase). Până la cea mai apropiată plajă se află doar 5 minute de mers pe jos. Pentru centru max. 10 minute. Mali Losinj este un loc foarte frumos de a petrece o vacanță. "Domaci " Martina Matijevic este foarte bună și dispusă, comunicarea cu ea este minunată și ea ne-a ajutat cu totul! Îmi recomand cu adevărat această cazare!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!

Dragă Lenka, mulțumesc pentru cuvinte atât de frumoase. De asemenea, ați fost oaspeți drăguți, aș fi foarte bucuroși să vă întâlnesc din nou în viitor.

Martina Matijević Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati vizitatori, așteptăm cu nerăbdare să vă văd cu dorința de a avea o odihnă bună, frumos să-și petreacă și să rămână în apartamentele noastre rămâne o amintire plăcută.