Apartamente AnnaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vă dorim o vacanță plăcută și plăcută în casa noastră Anna. Este o veche casă de casă care se află într-o zonă liniștită a orașului, nu departe de centru. Este înconjurată de o curte și înconjurată de verdeață. 100 m de mare, 200 m de centrul orașului și 600 m de cea mai apropiată plajă. Acesta are două apartamente, Anna 1 situată la etajul al doilea și Anna 2 este situat la etajul al treilea al casei. Ambele apartamente au vedere la mare și la port, fiecare 70 m2 (două dormitoare cu pat dublu, baie cu living, sufragerie și bucătărie). Apartamentele sunt complet echipate (tacâmuri și vase, prosoape, lenjerie de pat, ceas TV, WIFI, mașină de spălat, uscător de păr, aer condiționat). În lunile de iarnă, apartamentele sunt încălzite prin bățare centrală în toate camerele. Parcarea privată este situată la 250 m de casă. Posibilitatea de a închiria o conexiune situată la 250 m de casă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Fiecare apartament este înregistrat pentru 4 persoane. La rezervare, se plătește o plată în avans de 30% din prețul total al sejurului în contul girou închiriat. Suma minimă de avans este de 100 de euro. Nu vom returna depozitul în cazul în care nu sosiți. Restul sumei pentru cazare rezervată este plătit până în ziua sosirii în contul giro al chiriașului sau în numerar în ziua sosirii, în funcție de prioritățile oaspeților. În cazul unei plecări anterioare a salariului rezervat, valoarea totală a termenului rezervat este stabilită. Curățenie finală de 30 de euro. Sosire de la ora 14:00, plecare până la ora 10:00. Barbecuele sunt interzise din motive de securitate. Pat de copil la cerere gratuit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 600 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 90 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 1.5 km
 • Farmacie: 200 m
 • Banca: 200 m
 • Oficiu poştal: 200 m
 • Staţie de gaz: 700 m
 • Staţie de autobuz: 400 m
 • Aeroport: 7 km
 • Port: 1 km
 • Activităţi sportive: 2 km
 • Casino: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cu cazare de închiriat, oaspeților li se oferă o băutură de bun venit, informații și recomandări pentru sejururi și excursii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anna
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
mišeki Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2017
Pentru fiecare recomandare

Vă mulțumim pentru ospitalitate, distracție și tot ce ne-ai dat. Vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Stimati Misak

Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Ești drag și dulce obitelj.Bilo a fost o plăcere să vă cunosc și să fie gazda ta. Timpul petrecut cu tine, a fost minunat. Întotdeauna sunt binevenite noi.

Pari Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Iunie, 2017
Vă recomandăm această cazare

Absolut toate bune! Apartament frumos, curat și funcțional, ospitalitate, locație bună.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi perechi

Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Ne bucuram ca ai sta în casa noastră a fost frumos și plăcut. A fost o plăcere să te și bitelj ta întâlni. Întotdeauna sunteți bineveniți să ne contactați.

Ana Grubješić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Așteptăm cu nerăbdare să vedem și alegerea noastră de cazare. Vom face tot ce putem pentru a vă oferi o ședere plăcută în casa noastră.