Apartamente LiantoDrašnice - Regiunea de Split

Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa este situată în tăcere frumos, departe de zgomotul de zi cu zi şi numai 3 minute de mers pe jos de plajă şi oraş. Drašnice cunoscută pentru plajele sale frumoase prundis si un loc ideal pentru relaxare. Doar o oră distanţă de la Split, şi puţin mai mult de 2 ore de condus de la Dubrovnik, care este ideal pentru excursii de o zi. Toate apartamentele sunt dotate cu saltele ortopetskim moderne şi lenjerie de pat din bumbac egiptean cele mai bune. Toate terasele au vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni

Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 200 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 10 km
 • Farmacie: 4 km
 • Banca: 10 km
 • Oficiu poştal: 100 m
 • Staţie de gaz: 3 km
 • Staţie de autobuz: 12 km
 • Gară: 75 km
 • Aeroport: 100 km
 • Port: 15 km
 • Activităţi sportive: 12 km
 • Disco club: 2 km
 • Casino: 12 km
 • Parcul Național: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lianto
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Tatyana Moscow, Rusia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1 Iunie, 2013
Drašnice odihnă

Am mers în Croația pentru a doua oară și a ales un apartament pentru o lungă perioadă de timp, am știut exact ceea ce ne dorim pe Makarska Riviera. Alegeți Drašnice Apartament Lianto. Și nu va fi rau. Linda si Theo au fost foarte primitoare. Au făcut totul pentru a face șederea noastră a fost bine. Apartamentele sunt spațioase, cu doua bai. Mobilierul este nou, renovat cu stil. Orașul este mic, există o mulțime de verdeață, calm și liniștit, mare, foarte curat. 10 minute de la Makarska. Recomandarea toată lumea.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Iva a Láďa Jablonné v Podještědí, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio Septembrie, 2012
Pentru turiștii din Republica Cehă

Linda si Teo, am fost în vizită cu voi toți și vă putem recomanda apartamentul dumneavoastră. Ai o în tine frumos, de lux, cu facilități moderne. Fiecare cameră dispune de o terasă privată și vederi superbe la mare. Noi toti turistii din Republica Cehă pentru a recomanda acest Drašnice sat liniștit, este cazare pentru cei care caută pacea și nopți nu aglomerate, vorbești până dimineață. Linda și Teo sunt foarte frumos și prietenos, ei chiar nu va fi dor de un lucru. Vă dorim o mulțime de oaspeți mulțumiți.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Stimati Iva

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Toate cele bune ... și Linda Teo

Oksana Brest, Belarus
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2 Iunie, 2012
Vacanţă în Croaţia noştri.

Cuplul nostru, cu un fiu de 16 de ani, a trăit într-un apartament Lianto de la 11.06.2012 la 24.06.2012. Am avut o vacanţă în Croaţia, nu pentru prima oară, dar de data aceasta sa transformat într-o vacanţă cu adevărat de neuitat. Drašnice minunat sat mic permite de a fi singur cu natura şi bucuraţi-vă de vederi spectaculoase la mare şi munte. Aer curat, mare de cristal clar, tăcere întreruptă doar de ciripitul păsărilor şi sunetul de clopot pe o mica biserica, o plajă cu pietriş câteva frumos, cu un fund foarte convenabil il fac ideal pentru familiile cu copii sau un refugiu romantic. În fiecare zi am avut mese pe terasa, asculta pasarile cantand si admirat opiniile inspirate de mare. Seara am fost admirand apusul de soare pe o plajă retrasă. În două săptămâni am văzut delfini de 3 ori foarte aproape de ţărmul mării! A fost minunat! Este minunat să se scufunde cu o masca. Apa este deosebit de transparent, într-adevăr, pe fundul mării poate fi văzut în detaliu (peşti, crabi şi chiar caracatiţe!).Satul are chiar si o sursa naturala de apa pura. Drašnice este un loc cu un mediu frumos. Apartamentele spaţioase sunt bine echipate, toate noi, foarte interesant de design. Proprietarii sunt oameni creativi si ospitalier! Ce o podea de lemn frumos!Bucătăria este echipată cu tot ce ai nevoie. Confort şi curăţenia. In ciuda caldurii, a fost confortabil, aer condiţionat a funcţionat perfect. Cu toate acestea, principalul avantaj este proprietarilor de origine. Theo si Linda ne-a luat nu în calitate de clienţi, ci ca oaspeţi de onoare. Am fost invitat la o seara de neuitat cu mâncăruri tradiţionale croate, vinul casei, brandy si ulei de masline. Şi ce Linda fierte! Eu nu pot uita capodopera sa - tort "Anna Pavlova". Am fost invitat din nou şi din nou. Ele sunt un incredibil de deschise, oameni prietenosi, sensibile. Suntem fericiţi să le îndeplinească. Sperăm, le vom vedea din nou anul viitor. Aşteaptă cu nerăbdare să-l!

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga familie Manaichuk!

Ne sunt atinse de comentariile tale, si placerea a fost a noastră, a făcut vacanta ta una de neuitat! A fost minunat sa te cunosc şi sper să vă văd din nou ceva timp!

Afișați toate recenziile
Linda Šulenta Publicitate de la 2012
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,