Apartament GlavinićCavtat - Dubrovnik

preț de la LEI 672 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în Cavtat, într-o clădire rezidențială la etajul 1, într-o locație foarte bună și liniștită, lângă mare și centru. Plaje, restaurante, magazine, cafenele, farmacie, bancă, oficiul poștal, agenții de turism sunt la maxim 10 minute de mers pe jos. Dacă utilizați scările, totul este disponibil într-un timp și mai scurt, în timp ce versiunea mai lungă este o plimbare plăcută pe mare. Parcarea este în zona publică din fața clădirii. Apartamentul este format dintr-un dormitor (pat dublu), o baie și o altă cameră împărțită într-o zonă de luat masa și un colț de living. Un hol cu garderobă pentru diverse necesități este, de asemenea, o intrare separată în spațiul dvs. Terasă și grătar la parter (grădină). Altele: Curățați lenjeria o dată pe săptămână; prosoape curate, după cum este necesar; în baie uscător de păr, oglindă cosmetică, mașină de spălat, săpun, șampon, hârtie igienică. Facilități: apropierea de aeroport și Dubrovnik (17 km, barcă, autobuz), pace și intimitate fără alți oaspeți.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Tariful cotat zilnic se aplică pentru un apartament pentru 1 sau 2 persoane și include impozitele de cazare și toate celelalte taxe. Avans garanție rezervare: 2 nopți sau la programare. Ora de sosire fără restricții; ora de plecare până la ora 10:00 sau la programare. Plata în numerar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 300 m
 • Alimentara: 300 m
 • Restaurant: 200 m
 • Doctor: 4 km
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 4 km
 • Staţie de autobuz: 300 m
 • Gară: 100 km
 • Aeroport: 4 km
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 200 m
 • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Gratuit la sosire: sticlă de apă minerală și smochine proaspete în sezon, mici necesități pentru gătirea ușoară (condimente etc.) în bucătărie; șampon, detergent pentru rufe, hârtie igienică și șervețele umede în baie. Gratuit: utilizarea conexiunii la internet. Alte servicii (transfer de la aeroport, autogară sau la magazin alimentar pentru a primi alimente, etc.), la programare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Glavinić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Stuttgart, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Septembrie 2019
Stare minunată

Ne-am odihnit cu Sonya și Ivan în septembrie 2019. A fost o perioadă de neuitat! Sonia și Ivan sunt oameni minunați, prietenoși și foarte delicați, întotdeauna gata să vă ajute. Datorită conversației cu aceștia, am recunoscut mai bine locuitorii Croației și am apreciat căldura și ospitalitatea lor. Cazarea este situată pe un deal cu o priveliște uimitoare a Cavtat. Accesul la mare prin scări sau ocolire. 5-7 minute. Coborârea și urcarea lor de mai multe ori pe zi este un substitut excelent pentru fitness. Apartamentul este gândit până la cele mai mici detalii pentru o ședere confortabilă. Cavtat este un oraș antic, interesant în sine și, în plus, este ușor să ajungeți la Dubrovnik de aici (cel mai bine cu vaporul). Ne-ar plăcea să venim din nou la Sonya și Ivan.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din rusă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Suntem recunoscători pentru comentariul deosebit și descrierea detaliată a apartamentului și a împrejurimilor noastre. Ați fost oaspeți excelenți, de care ne vom aminti mereu. Multumesc mult si bine!

Ohrid, Republica Macedonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iunie 2017
Mai mult decât excelent! Recomandare pentru * 10 * 10 * 10 *

Toate cele bune gazde minunate. Ne cerem scuze pentru întârziere scrie acest comentariu despre camera noastră acest apartament frumos, care sa asigurat gazdele la noi pentru a fi o vacanță plăcută. Apartamentul este situat într-o locație frumoasă din care o vedere frumoasă la mare și oraș, care este înconjurat de toate verdeață. Apartamentul este decorat doar pentru a gusta unul gospodine reale tot ce ai nevoie pentru vacanta perfecta la fel cum sunt prezentate la gazde pentru partea lor și mai mult. În acest apartament frumos totul este în loc ca în cazarea la hotel și mai bine și mai confortabil. Gazdele sunt prietenos, profesioniști ospitalitate autentică lăudabil!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Multe mulțumiri pentru un comentariu, suntem foarte bucuroși că ești cu noi a petrecut o vacanță plăcută. Toate bune și cele bune de la Cavtat.

mostar, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iunie 2017
Pentru fiecare sesizare!

Gazdele sunt prietenos, de ajutor, discret. Apartamentul este super curat, preuredan și acolo veți găsi nenumărate lucruri mărunte pe care de multe ori uitați să aducă. Deci, tu și o sticlă de minerale reci, precum și cafea și ceai, dacă doriți imediat de această băutură va primi, dulciuri pe masa, dar faptul că am uitat în mod regulat pentru a aduce sub formă de ulei, zahăr, detergent de rufe, hârtie igienică, șervețele ... în baie aveți o mașină de spălat, și chiar și șervețele umede. au la dispoziție un teanc de prosoape. Oamenii au crezut literalmente la fiecare STINICE pe care le creați șederea cât mai plăcută. Eu și soțul meu cu doi copii mici nu este plăcut acasă. Pentru fiecare compliment!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Am fost placut surprins de comentariile tale. Multumesc si toate cele bune.

Sonja Glavinić Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză,
Mai multe despre proprietar

Viitorilor mei oaspeți, eu și soțul meu Ivan, le dorim un sejur binevenit și plăcut în casa noastră. Suntem un cuplu în vârstă căsătorit, pensionar, discret și tolerant.