Apartamente KiKaPag Bošana - Insule croate

Ratinguri oaspeți bazat pe 24 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente cu doua dormitoare in Bosana KiKa, situat la 100 de metri de mare. La centrul orașului cu mașina este de 3 minute, și la Novalja (Zrće) este de 25 de minute. Fiecare ofera cazare pentru pana la 6 persoane. Apartament la etajul (a) are trei dormitoare, baie, bucătărie și zonă de luat masa în balcon mare, un apartament la parter (b) trei dormitoare, baie, bucatarie si sala de mese în camera de zi și o terasă cu grădină. Ambele apartamente au o vedere frumoasă la mare și golful Pag. La cerere se poate inchiria toata casa. Facilitatea are un grătar și un duș în aer liber. In curte este parcare pentru oaspeți.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Momentul ideal de sosire, după 14 pm, iar momentul ideal de plecare până la ora 10. Utilizarea de un aparat de aer condiționat va fi taxat de 5 € pe zi. Depozitul este de 100 € iar la plecare banii rambursate. Termenul de plata în avans este de 20% din costul total, iar restul este plătit în prima zi a sosirii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 100 m
 • Plajă: 100 m
 • Centru: 4 km
 • Alimentara: 3 km
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 4 km
 • Farmacie: 4 km
 • Banca: 4 km
 • Oficiu poştal: 4 km
 • Staţie de gaz: 4 km
 • Staţie de autobuz: 4 km
 • Activităţi sportive: 4 km
 • Disco club: 4 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente KiKa
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 24 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Martina Zlín, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A6 Iulie, 2019
Super vacanță cu copii

Vacanță pentru mai multe familii cu copii. Am fost aici în 2019, în apartamentul inferior, scări din spate, spațiu închis, apartament mare cu 3 dormitoare, pat dublu și bucătărie mare. Plaja la aproximativ 5 minute de deal, și alte câteva plaje în jur. Va recomand si va reveni cu siguranta!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Sărbători în apartamente KIKA

Mulțumesc foarte mult Martin pentru comentariu. Ne bucurăm că v-ați amintit de noi, va fi o mare plăcere să vă vedem Tu și familia ta din nou.

Wladislaw Leonberg , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6 August, 2019
Vacanta frumoasa

Mulțumim proprietarilor pentru primirea călduroasă. Am avut un apartament minunat la parter, cu terasă, grădină și vedere frumoasă la mare. Apartamentul era foarte curat și bine mobilat, iar locația era de asemenea foarte bună, a durat câteva minute până la plajă cu apă limpede. Mulțumim familiei Mlinarić pentru bunătatea și delicioasa patiserie, pe care ne-au adus-o. De asemenea, vă mulțumesc pentru ajutor și salutări din partea familiei noastre. Lg Tatjana și Vladislav Schmidt.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salutări din Bošana

Vă mulțumim pentru comentariul dvs. minunat. A fost plăcerea noastră să vă avem pentru un evlavi. Vom fi întotdeauna fericiți să vă amintim. Dragă familie dvs. va fi întotdeauna binevenită în casa noastră. Multumiri tuturor familiei tale Davorin @ Ružica

. Lviv , Australia
Excelent! (5/5) A rămas în A6 Septembrie, 2018
Super vacanță!

Acesta este un loc incredibil de frumos! Cu cei mai buni proprietari din lume! Ne vom întoarce cu siguranță! Atât de plăcut, confortabil și acasă, numai aici! Îți lipsește deja.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salutări de la Bošana

A fost plăcerea noastră să avem oaspeți atât de drăguți din Lviv în apartamentul nostru. Veți fi mereu în memoria noastră. Vom fi foarte bucuroși să vă vedem din nou în apartamentul nostru. Cel mai bun dorește tuturor. Davorin @ Ružica

Afișați toate recenziile
Davorin Mlinarić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

. Soția mea și cu mine eram pensionari mai tineri. Suntem la dispoziția oaspeților pe tot parcursul zilei pentru oaspeții în timpul șederii lor. Ospitalier și ne dorim să oferim clienților noștri stau în apartamentele noastre vor fi plăcut și să ia departe amintiri plăcute. Va invitam sa vii și petrece o vacanță plăcută Goisnji.