Apartamente SenkaBibinje - Regiunea Zadar

Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă familială liniștită, cu o grădină, parcare sigure și gazde prietenoase și comunicative oferă apartamente confortabile și confortabile, la doar 200 de metri de cea mai apropiată plajă. Centrul a datelor 200 m, la orașul Zadar 7 km, aeroportul Zadar 5 km de autostrada 3 km. În imediata apropiere sunt oferite patru minunate parcuri naționale: Plitvice, Krka, Kornati și Paklenica., Parcul Natural și Lacul Vrana. Bibinje are mai multe biserici, o varietate de plaje, promenada lungă de a mării, baruri, restaurante, pizzerii, diverse magazine, piata, și există alte facilități de servicii (oficiu postal, linii de autobuz la Zadar) .. Bibinje este interesant și de vară sale diverse turist evenimente și manifestări culturale.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea de noi clienți caută o plată în avans (înălțimea avansului prin programare). În timpul sosirea și plecarea oaspeții care stau flexibil și negociabil.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Toți oaspeții sunt oferite răcoritoare băutură de bun venit și, la cerere putem pregăti micul dejun sau cina din bucătăria locală dalmată. Oaspeții pot folosi utilizarea grătar de grădină, și camere de piatră speciale de la parter - Han - cu gratar si semineu .. Permite oaspeților să cumpere produse locale: vin, coniac, lichioruri și ulei de măsline. Fiecare oaspete pentru sejururi mai lungi (peste 12 nopți) ne închinăm o cină Gratis-. Datorită bunătate și communicativeness multe oaspeții noștri sunt fericiți și întoarce. BINE ATI VENIT cu un zâmbet!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Senka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
A Bibinje, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2016
Recomanda

gazde prietenoase și extrem de dragi. Te vei simți ca în propria casă. Spațiul este foarte frumos și elegant. Aproape de magazin, centru și plajă. recomandăm insistent, Nu vei regreta pentru o secundă.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Senka - Bibinje

Draga Andrea și Tom, Vă mulțumesc pentru comentariu. Tu ai fost gazde competente si pe cale amiabila - perfect! Dumnezeu a acorda mai multe astfel de oaspeți. Salutări de Srfačan și toate bune, Peter

Petar Šimunić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Rusă,